Facebook Pixel Οι ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη NOVA
Life
| 2015-11-10 17:48:00

Οι ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη NOVA

Οι ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη NOVA

Δείτε live το τριήμερο 11-13/11 τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball και την προσπάθεια του Δικεφάλου στο Eurocup

Οι αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Αναντόλου Εφές - Ολυμπιακός (https://youtu.be/VjCzTtqRqi8) και άλλα 10 παιχνίδια από την 5η αγωνιστική της Euroleague Basketball (https://youtu.be/ybYAKowY9jA), καθώς και τον αγώνα ΠΑΟΚ - Λιέτουβος για τη 5η αγωνιστική του Eurocup (https://youtu.be/ZZaNm1T8VIY).

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 19:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Λιέτουβος που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, με πέντε αγώνες για την 5η αγωνιστική της Euroleague Basketball, όπου δεσπόζει ο αγώνας Αναντόλου Εφές - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί στις 20:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ - Νταρουσάφακα στις 21:15 από το Novasports 4, Λιμόζ – Αρμάνι Μιλάνο στις 21:30 από το Novasports 3, Μπαρτσελόνα – Λοκομοτίβ Κούμπαν στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr, Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας στις 21:45 από το Novasports 7.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν έξι αγώνες. Στις 19:00, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ουνικάχα Μάλαγα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, στις 19:45, Καρσίγιακα – Ζιελόνα Γκόρα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, στις 21:00, Τσεντεβίτα – Λαμποράλ Κούτσα από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 21:30 Σάσαρι – Μπάμπεργκ από το Novasports 6 σε περιγραφή του και Στρασβούργο – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και στις 21:45, Φενερμπαχτσέ – Χίμκι από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Φενερμπαχτσέ - Χίμκι από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags