Δύο δοκάρια, δύο γκολ

Το ματς από τα πρώτα λεπτά απέκτησε έναν τρελό ρυθμό, με τον ΠΑΣ ωστόσο να πατάει καλύτερα, αλλά τον Πανθρακικό να βρίσκει πρώτος γκολ. Στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, όμως το σουτ του Τσουκαλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά στο 12’ ήρθε το γκολ, αλλά για τους γηπεδούχους. Ο Ιγκόρ βρήκε ωραία τον Μπαϊκαρά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέρμα αυτό… θύμωσε ακόμα περισσότερο τους Γιαννιώτες, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά ήταν καταιγιστικοί. Στο 18’ ο Τζημόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ακολούθησαν δύο – τρεις ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, μέχρι να έρθει τελικά το 1-1 στο 36’. Ο Μανιάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε και στον Χρήστου και κατέληξε στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν το σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.


Ανατροπή και… τεσσάρα!

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς όμως και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Πανθρακικός βρήκε γρήγορα γκολ, αλλά μετά ακολούθησε… καταιγίδα. Από αυτές τις δυνατές όμως, που γνωρίζουν καλά στα Γιάννινα! Ο Πανθρακικός λοιπόν, στο 55’ με πέναλτι που έδωσε ο Παπαπέτρου για χέρι του Μιχαήλ και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιγκινί, πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ με 2-1!

Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς αμέσως ο ΠΑΣ βγήκε στην επίθεση και δικαιώθηκε άμεσα για την επιλογή του. Στο 67’, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σκόνδρας με κεφαλιά έκανε το 2-2, ενώ στο 73’ ο Μανιάς με ωραίο σουτ έγραψε το 2-3. Η ομάδα των Ιωαννίνων όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με την… φόρα που είχε, σημείωσε και τέταρτο γκολ. Στο 83’ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη ύστερα από ωραία μπαλιά του Κοζορώνη και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανσιάδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-4!