Ο θεσμός των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, ο οποίος είναι εδώ και τέσσερα χρόνια ο νόμιμος κάτοχος των παγκόσμιων δικαιωμάτων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα MISS UNIVERSE (ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ) γράφει και πάλι ιστορία.

Η πρώτη φορά ήταν, όταν το 2021, μετά  από 70 χρόνια ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ, άλλαξε το δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας μας στα MISS UNIVERSE και ο θεσμός GS HELLAS, είναι αυτός που έκτοτε ορίζει την MISS UNIVERSE GREECE, κάθε έτος.

Δεύτερη φορά τώρα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας, που κάνει ο οργανισμός MISS UNIVERSE και συγκεκριμένα στην Ευρώπη, η Ελλάδα επιλέχθηκε μέσω του εθνικού θεσμού ομορφιάς GS HELLAS να είναι μια από τις χώρες, που θα φιλοξενήσουν το επιτελείο και τη διοίκηση του MISS UNIVERSE, μαζί με την διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς, την Sheynnis Palacios, η οποία είναι η ενεργή ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ (MISS UNIVERSE 2023).

Στα 74 χρόνια των καλλιστείων αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά.

H Miss Universe 2023, Sheynnis Palacios θα επισκεφτεί την Ακρόπολη και το μουσείο της, θα δει από κοντά τον Παρθενώνα, ενώ θα ξεναγηθεί και θα μάθει κομμάτια της ιστορίας τους.

Θα επισκεφθεί την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της, ενώ θα ενημερωθεί επίσης για τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Θα ξεναγηθεί επίσης στο ελληνικό κοινοβούλιο με την αρωγή του Προέδρου Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρατεθούν προς τιμήν της δύο γεύματα, ένα Dinner Gala, στο ABRAMO (Αργυρούπολη), όπου εκεί θα μπορεί να την δει μερίδα κόσμου και άνθρωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Το δεύτερο γεύμα θα περιλαμβάνει 120 προσωπικότητες από την Ελλάδα και από όλους τους χώρους, στην Λέσχη αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων.

Παράλληλα θα ξεναγηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου , στον Ισθμό της Κορίνθου και τον Ναό της Ήρας.

Το επιτελείο των GS HELLAS έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΚ, μία καταπληκτική φωτογράφιση από τους εξπερτ της μόδας.

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τον ερχομό της διοίκησης του Miss Universe, αλλά και της ίδιας της Sheynnis Palacios. Με αυτόν τον τρόπο το όραμά μας μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ.

Όλη η Υφήλιος θα δει την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, αφού όλο αυτό θα προβληθεί παγκοσμίως. Πρόκειται για τεράστια προβολή για την Ελλάδα, τόσο τουριστικά όσο και πολιτιστικά.

Όλα αυτά με την στήριξη και αρωγή του International Association Culture Diplomacy (IACD)».

Το μήνυμα της Μις Υφήλιος για την επίσκεψή της στην Αθήνα