Facebook Pixel Στον Ολυμπιακό με 4 μύρια, στην ΑΕΚ τσάμπα!
| 2014-10-29 10:00:00

Στον Ολυμπιακό με 4 μύρια, στην ΑΕΚ τσάμπα!

Στον Ολυμπιακό με 4 μύρια, στην ΑΕΚ τσάμπα!

ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ πήγε τσάμπα στην "Ένωση" αλλά για τον Ολυμπιακό κόστιζε 4 εκ. ευρώ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής απασχολεί δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, ασχέτως αν είναι διαφορετικό το διάστημα που τον είχε η καθεμία στη λίστα της.

Το ίδιο σκηνικό το έχουμε δει κι άλλες φορές και, λίγο -πολύ, όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες κάποια στιγμή είχαν κοινούς στόχους και διεκδικούσαν κοινούς παίκτες. Πάντα η μία από τις δύο, όμως, έβγαινε κερδισμένη...

Με τη στήλη "Sportdog Penalty" του Σκύλου, στο twitter, να αποκαλύπτει ότι όταν επί Ζαρντίμ οι "ερυθρόλευκοι" ρώτησαν την Μπράγκα για την τιμή του Μπαρμπόσα, οι Πορτογάλοι είχαν ενημερώσει ότι πωλείται 4 εκ. ευρώ!

Δύο χρόνια μετά ήρθε στην ΑΕΚ ως ελεύθερος (το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό), με μόλις 200 χιλ. ευρώ συμβόλαιο!

Διαφορετικά τα δεδομένα το διάστημα που ήταν ο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, διαφορετικά σήμερα. Από τα 4 μύρια, όμως, να φτάσει να έρθει ελεύθερος για να παίξει στη Football League, ακόμα κι αν το έκανε για μία κορυφαία ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι μεγάλη η διαφορά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags