Facebook Pixel Aυτά τα ματς είδε ο Μιλοβάνοβιτς
| 2014-12-13 23:01:00

Aυτά τα ματς είδε ο Μιλοβάνοβιτς

Aυτά τα ματς είδε ο Μιλοβάνοβιτς

Το πρώτο παιχνίδι από αυτά που βρίσκονται στην «ατζέντα» του μεταγραφικού του ταξιδιού στην Πορτογαλία παρακολούθησε σήμερα το απόγευμα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είδε από κοντά την αναμέτρηση της Ζιλ Βισέντε με την Ακαντέμικα, το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Λόπεζ και στο 76' ο Παουλίνιο έγραψε το τελικό 1-1.

Ο «Μίλο» θα παραμείνει στην χώρα της Ιβηρικής και αύριο, Κυριακή, όχι μόνο για να δει ενδεχομένως και κάποιο άλλο παιχνίδι, αλλά και για να προχωρήσει σε ορισμένες επαφές που αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι απασχολούν την ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού και έχουν ήδη περάσει από... κόσκινο (φέρονται να είναι ένας επιθετικός και ένας χαφ). Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει και κάποιο άλλο ματς, αυτό της Σπόρτινγκ με την Μορεϊρένσε φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα και να ενημερώσει άμεσα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του. Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Αλεξάντρο, καθώς οι εκπρόσωποι του αναμένονται στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags