Facebook Pixel Πώς θα ρίξεις μία MILF
Life
| 2015-02-06 14:04:00

Πώς θα ρίξεις μία MILF

Πώς θα ρίξεις μία MILF

Δεν είναι τυχαίο ότι οι MILFs είναι η δημοφιλέστερη κατηγορία αναζήτησης στα πορνοσάιτ... Αλλά και όσοι είστε περισσότερο τις κουλτούρας θα ξέρετε ότι και στο σινεμά αυτό το concept: περπατημένη γυναίκα - πρωτάρης έχει "παίξει" πολύ.

Αλλά γιατί οι άντρες γουστάρουν τόσο να βλέπουν τις 35αρες και άνω σε δράση; Μάλλον επειδή οι περισσότεροι θέλουν κάποια στιγμή να βρεθουν στο κρεβάτι με μια πιο έμπειρη. Αλλά ξέρουν πως να τη "ρίξουν";

Γενικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι υπάρχουν αρκετές ελεύθερες (αλλά και μη) MILFs που είναι πιο απελευθερωμένες και δεν κολώνουν να κάνουν σεξ. Δεν είναι (τόσο) σαν μερικές 20άρες ή 25άρες που πρέπει να "ιδρώσεις" πολύ για να τις πείσεις. Οι περισσότερες MILF γουστάρουν πολύ την ιδέα ότι οι άντρες τις βρίσκουν ωραίες γκόμενες, αφού όσο μεγαλώνουν έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το να της δείξεις ότι σαν γυναίκα "μετράει", παίρνεις αμέσως πόντους. Ομως μια MILF δεν θα "πέσει" μόνο και μόνο επειδή εσύ είσαι νεότερος και θέλεις να εκπληρώσεις μια φαντασίωσή σου.

Οι ειδικοί στις MOTHERS I'D LIKE TO FUCK λένε ότι υπάρχουν τρεις "κανόνες" που πρέπει να ακολουθήσεις εάν θέλεις να το κάνεις με μία MILF:

1. Να είσαι ενδιαφέρον τύπος.

2. Να είσαι (ή να δείχνεις) πιο ώριμος από ό,τι οι άντρες της ηλικίας σου.

3. Να «διαβάζεις» τα σήματα που σου στέλνει.

Οταν μία μεγαλύτερη γυναίκα γουστάρει ένα νεότερο άνδρα, δεν την ενδιαφέρουν θέματα όπως η καριέρα και τα λεφτά. Την νοιάζει ότι έχει να κάνει με έναν άντρα "φρέσκο" και με αντοχές, όμως από την αλλη ενδιαφέρεται και για το τι τύπος είναι. Γενικώς θέλει να αναζωογονηθεί και γι'αυτό ο καλύτερος τρόπος για να την κάνεις να νοιώσει διαφορετικά, είναι να της κάνεις άγριο και παθιασμένο σεξ.

Ενα άλλο πράγμα που λένε οι... MILFολόγοι είναι ότι πρέπει να της δώσεις να καταλάβει... ότι δεν την πλησιάζεις για να γίνεται ούτε φίλοι, ούτε για να κάνετε σχέση. Το μόνο που θέλεις, αρχικά τουλάχιστον, είναι να κάνεις σεξ μαζί της.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι κανόνας, αλλά γενικά υποτίθεται ότι είσαι σε θέση να καταλάβεις πότε μια γυναίκα θέλει να το πάει σοβαρά και πότε απλώς θέλει να περάσει καλά.

Μιλώντας λοιπόν για την δεύτερη περίπτωση, που φαινομενικά φαίνεται απλή, πρέπει να πούμε ότι το να δείξεις από την αρχή τι θέλεις θα σου δώσει αρκετούς πόντους, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό: πρέπει να δείξεις ωριμότητα...

Οι συνομήλικές σου μπορεί να το "καταπίνουν" που όλη την ώρα παίζεις παιχνίδια στο κινητό, μιλάς για μπάλα ή γενικά κάνεις ό,τι σου ρθει, μια σαραντάρα όμως δεν έχει την όρεξη να σε νταντεύει.

Ντύσου σωστά και φέρσου με αυτοπεποίθηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις μία MILF να σε προσέξει. Δεν θα έρθει μαζί σου μόνο επειδή είσαι ένας 20χρονος. Το έχει κάνει με τέτοιους, όταν ήταν και εκείνη σε αυτήν την ηλικία. Αν της δείξεις επίσης ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα και μαζί σου θα περάσει ωραία χωρίς να βαρεθεί, ακόμα καλύτερα.

Αφού λοιπόν καταφέρεις να φαίνεσαι ώριμος, το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις στη συνέχεια, είναι να «διαβάσεις» τα σημάδια που στέλνει. Ισως να είναι διστακτική (για να μην χαρακτηριστεί τεκνατζού) εσύ όμως πρέπει να προσέχεις τη γλώσσα του σώματος της και τον τρόπο που σου μιλάει: αν παίζει τα μαλλιά της ή με τον αναπτήρα της και γενικά αν κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που κάνει κάθε γυναίκα, όταν γουστάρει κάποιον και νιώθει αμήχανα.

Και πάνω από όλα αυτό που θα πρέπει να δείξεις είναι ΕΠΙΜΟΝΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ, αυτά δηλαδή που χρειάζονται για "ρίξεις" οποιαδήποτε γυναίκα όσο χρονών και αν είναι...

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags