Facebook Pixel BILD: Ένα "θηρίο" από τη Γερμανία για αντι-Σαντάνα!
| 2015-03-31 14:58:00

BILD: Ένα "θηρίο" από τη Γερμανία για αντι-Σαντάνα!

BILD: Ένα "θηρίο" από τη Γερμανία για αντι-Σαντάνα!

Ποιον στόπερ (1.94 μ.) στέλνει στον Ολυμπιακό η έγκυρη εφημερίδα – Τον ήθελαν και τον Ιανουάριο οι πρωταθλητές Ελλάδας αλλά τελικά προτίμησαν το ...κελεπούρι από τη Σάλκε.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φελίπε Σαντάνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η γερμανική "Bild" οι Πειραιώτες ψάχτηκαν και για μια άλλη περίπτωση αμυντικού, από τη Βέρντερ Βρέμης, πριν αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο.

Ο λόγος για τον 28χρονο στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, Σεμπάστιαν Προντλ. Ο πανύψηλος (1.94 μ.) διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστρίας ανήκει στη Βέρντερ από το 2008 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων", αλλά και της Μπεσίκτας. Παρόλα αυτά η γερμανική ομάδα επέλεξε να τον κρατήσει τον Ιανουάριο, αν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Μετά το "πάγωμα" της υπόθεσης από τη Βέρντερ, ο Ολυμπιακός στράφηκε στην περίπτωση του Φελίπε Σαντάνα της Σάλκε, αλλά όπως τονίζουν οι Γερμανοί δεν αποκλείεται να επιστρέψει για τον Προντλ, καθώς ο Σαντάνα δεν έχει καταφέρει να πείσει μέχρι στιγμής τους πρωταθλητές Ελλάδας για την αξία του.

Δείτε τον σε δράση... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags