Facebook Pixel Παιχνίδι σε Γερμανία, Αγγλία και... Κόπα Άφρικα
| 2017-01-21 11:36:00

Παιχνίδι σε Γερμανία, Αγγλία και... Κόπα Άφρικα

Παιχνίδι σε Γερμανία, Αγγλία και... Κόπα Άφρικα

Έβγαλε καλές επιλογές η ανάλυση των σημερινών αγώνων. Πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε.

Ντάρμσταντ - Γκλάντμπαχ

Τρία φιλικά έδωσε η Ντάρμστατ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Μπορεί να πήρε δύο νίκες, όμως η συνολική της απόδοση ήταν απογοητευτική. Τεράστια αμυντικά κενά και καμία συνοχή άμυνας/επίθεσης. Λίγες μέρες πριν η διοίκηση είχε ανακοινώσει τον Φρινγκς για προπονητή της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, αμέσως μετά το τελευταίο της ματς για το 2016, η διοίκηση της Γκλάντμπαχ προχώρησε στην απόλυση του Σούμπερ και την πρόσληψη του Χέκινγκ. Στο πρόσωπο του θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να βρει και πάλι την σταθερότητα. Στην προετοιμασία η ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα. Ευτυχώς που έδειξε και το κακό της πρόσωπο, σύμφωνα με τον Χέκινγκ, καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Τι θα ποντάρουμε; Η Ντάρμστατ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ομοίως και η Γκλάντμπαχ για τα εκτός έδρας ματς. Θεωρούμε πως από μόνες τους οι άμυνες ίσως... βάλουν γκολ. Περιμέναμε πιο χαμηλά το over2,5 και το βρίσκω στο 2.13. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα το επιλέξουμε, αφού και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη.

Ντάρμσταντ - Γκλάντμπαχ Over (2.13)

Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο δέχτηκε η Γουέστ Μπρομ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0 από την Τότεναμ. Πρόκειται πάντως για ένα αποτέλεσμα εντός... προγράμματος, που δεν επηρεάζει τη γενικότερα καλή πορεία της ομάδας, η οποία έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά από νωρίς την παραμονή της. Από την άλλη πλευρά, το Κύπελλο πήρε τέλος για τη Σάντερλαντ, που ηττήθηκε στον εκτός έδρας 2-0 από την Μπέρνλι, στον επαναληπτικό αγώνα. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν... πολυτέλεια στην παρούσα φάση, αφού προέχει η προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Ποια θα είναι η επιλογή μας; Η Γουέστ Μπρομ έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει τις νίκες με ομάδες στα... κυβικά της. Η Σάντερλαντ έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, όμως θα παραταχθεί ξανά με απουσίες και μοιάζει δύσκολο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ 1 (1.71)

Αίγυπτος – Ουγκάντα

Η Αίγυπτος δεν μπόρεσε να κάνει την εκκίνηση που επιθυμούσε σε αυτή τη διοργάνωση και έμεινε στο 0-0 με το Μάλι. Στην επιστροφή τους στη τελική φάση του τουρνουά, έπειτα από αρκετά χρόνια, οι «Φαραώ» επιθυμούσαν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Όσο για την Ουγκάντα; Έδειχνε να είναι άριστα στημένη στο γήπεδο από τον κόουτς Σρεντέγιοβιτς και οι παίκτες του υπηρέτησαν με ευλάβεια το πλάνο του προπονητή τους, αλλά το μοναδικό σημαντικό λάθος τους σε όλο το παιχνίδι απέναντι στη Γκάνα, τους στοίχισε την ήττα. Στο 32’ υπέπεσαν σε πέναλτι με το οποίο βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, αλλά το πλάνο δεν έλεγε μόνο άμυνα, αλλά και επίθεση, παρότι δεν είναι το δυνατό της σημείο. Κατάφερε να απειλήσει το φαβορί και αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια, θα είχε καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Αίγυπτος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και δεν την παίρνει για άλλη… γκέλα. Αναμένεται περισσότερο σοβαρή, κόντρα στην πιο αδύναμη ίσως ομάδα του τουρνουά. Η Ουγκάντα θα έχει και πάλι μπόλικο πείσμα, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Θα στηρίξουμε τους «Φαραώ».

Αίγυπτος – Ουγκάντα 1 (1.85)
Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags