Facebook Pixel Απίστευτο - Δείτε τι ζήτησε ο μάγκας Γκαρντ απ΄ τον Μαρινάκη ως όρο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό
| 2017-05-11 10:15:00

Απίστευτο - Δείτε τι ζήτησε ο μάγκας Γκαρντ απ΄ τον Μαρινάκη ως όρο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Απίστευτο - Δείτε τι ζήτησε ο μάγκας Γκαρντ απ΄ τον Μαρινάκη ως όρο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στο Λιμάνι βρίσκεται ο Γάλλος τεχνικός, αλλά για να πέσουν οι υπογραφές θα πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να του προσφέρουν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αποκάλυψη τώρα!

Σε ένα μεγάλο σήριαλ έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς αρκετά είναι τα ονόματα που παραμένουν στο κάδρο για τους πρωταθλητές, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να προβλέψει κανείς με σιγουρά ποιος θα είναι ο "εκλεκτός" του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, ο "ερυθρόλευκος" Τύπος παρουσιάζει και πάλι τον Γκαρντ ως το απόλυτο φαβορί, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς από τη μία όντως ο Γάλλος παραμένει στην κορυφή της λίστας των πρωταθλητών, αλλά από την άλλη οι Πειραιώτες, πλέον, χειρίζονται και επικοινωνιακά τη συγκεκριμένα υπόθεση.

Γιατί οι πρωταθλητές θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον 51χρονο τεχνικό από κάποια αγγλική ομάδα και να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα, απορρίπτοντας μία νέα δουλειά στο Νησί. Κάτι που, πάντως, στην πραγματικότητα δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί, μιας και ο Γκαρντ δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην Αγγλία, λόγω της κακής του παρουσίας στην Άστον Βίλα.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι Γάλλος αποτελεί προτεραιότητα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, ο Μοντέστο είναι στη Γαλλία για να τις τελικές συζητήσεις με τον μάνατζερ που δουλεύει την υπόθεση και παλιό γνώριμο των Ερυθρολεύκων, Πιερ Ισά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Σκύλου αναφέρουν ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία με τον Γκαρντ, όπως η ρήτρα αποζημίωσης που φέρεται να ζητά ο Γκαρντ στο συμβόλαιό του, προκειμένου να πάρει τα χρήματα που του αναλογούν σε περίπτωση απόλυσής του. Μία απαίτηση που μπορεί να μην υπάρχει πάντα από τους προπονητές, αλλά δε δείχνει ικανή να χαλάσει το deal.

Όσον αφορά το όνομα του Γκαλτιέ, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, ωστόσο παρουσιάζεται τεχνηέντως ως υποψηφιότητα, προκειμένου να πιεστεί ο Γκαρντ να πει πιο γρήγορα το πολυπόθητο "ναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H πρώτη βόμβα του Σαββίδη - Ο "τελειωμένος" και το μεγαλύτερο ταλέντο της 20ετίας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags