Facebook Pixel "Ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης είμαι, ούτε πηδάω τόσο πολύ, αλλά..." (BINTEO)
| 2014-06-05 00:25:00

"Ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης είμαι, ούτε πηδάω τόσο πολύ, αλλά..." (BINTEO)

"Ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης είμαι, ούτε πηδάω τόσο πολύ, αλλά..." (BINTEO)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μοίρασε συγχαρητήρια, τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της, ενώ έκανε την αυτοκριτική του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου τον προπονητή, σε όλο το σταφ στη διοίκηση και στον κόσμο που μας στήριξε. Ένα ευχαριστώ στον Αργύρη Πεδουλάκη που έχει μερίδιο. Έκλεισε εξαιρετικά η χρονιά με το νταμπλ. Σίγουρα η σεζόν είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτή η ομάδα έχει παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με σπουδαίους παίκτες και προπονητή. Στο τέλος ίσως να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε».

Για το τι έλειπε και το έβγαλε στα δύο τελευταία ματς η ομάδα: «Οι ομάδες δεν είναι ρομπότ. Πες τε μου έναν προπονητή ή παίκτη που να μην θέλει να παίζει καλά. Πέρα από την τακτική χρειάζεται και η ψυχή και η ψυχολογία με ανθρώπους που ξέρουν να σε βάζουν στο πνεύμα αυτής της ομάδας».

Για το πνεύμα αυτής της φανέλας, αν υπάρχει εξήγηση: «Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει γαλουχηθεί με ένα τρόπο. Το πνεύμα από την διοίκηση, τους παίκτες και όλους, επειδή είναι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα ξέρουν την ψυχολογία του παίκτη. Η ομάδα έχει γαλουχηθεί έτσι και παρά τις πολλές αλλαγές, η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχιστεί για πολύ καιρό, αλλά ο αθλητισμός δεν είναι μόνο χαρές, αλλά και ήττες. Να ξέρουμε πως στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να είναι όλοι δίπλα στην ομάδα. Στα εύκολα είναι όλοι μαζί, στα δύσκολα όμως...».

Για τον κόσμο που τον σέβεται ακόμα και στις άσχημες εμφανίσεις του: «Πιστέψτε με πως και εγώ δεν έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη και επηρεάζομαι. Μπαίνω μέσα (Αλβέρτης: ο καθένας τον κερδίζει και αν δεν το κερδίσει ο Δημήτρης ποιος θα το κερδίσει»). Μπαίνουμε μέσα για το καλύτερο, μακάρι να ,μπορώ αλλά δεν γίνεται κάθε φορά. Έχω φτάσει στα 34 μου, ξέρω δεν είμαι ο ίδιος αλλά προσπαθώ να μην εκθέτω τους συμπαίκτες μου.

Δεν υπήρχε κίνητρο. Ξέρω πως τα αθλητικά μου προσόντα λιγοστεύουν. Ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης είμαι, ούτε πηδάω τόσο πολύ, αλλά προσπαθώ μέσα από την εμπειρία να τα καταφέρνω. Σαφώς και έχω εκτεθεί αλλά προσπαθώ σε κάθε αγώνα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Τριφυλλιού έκανε δηλώσεις και στη μικτή ζώνη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ο... Παναθηναϊκός!

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags