Facebook Pixel Η αισχρή προδοσία του ΠΑΟΚτσήδικου λαού!
| 2015-02-05 13:45:00

Η αισχρή προδοσία του ΠΑΟΚτσήδικου λαού!

Η αισχρή προδοσία του ΠΑΟΚτσήδικου λαού!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog για την ξευτύλα του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, το παραμύθι που πουλάει ο Σαββίδης και το δούλεμα που τρώνε οι οπαδοί της ομάδας.

Είσαι μπροστά 7 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και βρίσκεσαι τώρα από πίσω του 8 βαθμούς. Τι είναι αυτό; Ξευτύλα είναι. Και ποιος συγκεκριμένα ξευτυλίστηκε; Ουδείς παοκτσής είχε παραμυθιαστεί όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι θα βάλω το κύπελλο του τσάμπιονς ληγκ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Είχε, λέει, ετοιμάσει και σε ποια θέση θα τοποθετούσε το τρόπαιο. Όλοι, όμως, είχαν πιστέψει αυτό που του είπαν. Ότι πάμε για πρωτάθλημα, όταν η ομάδα πέρασε 7 βαθμούς από τον πούστη τον Ολυμπιακό.

Κάνουνε πλάκα; Παίζουν με τον κόσμο; Με ποιο δικαίωμα τον δουλεύουν. Χρωστάνε 15 βαθμούς. Από το συν 7 στο μείον 8 είναι στη σούμα 15. Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι; Έπρεπε να γνώριζαν όχι μόνο τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας τους. Δεν είναι τυχαία, ούτε συμπτωματική η πτώση. Κάπου οφείλεται.

Κλασική περίπτωση προδοσίας του κόσμου του ΠΑΟΚ. Πουλάνε παραμύθι ποντάροντας στον κόσμο των παοκτσήδων να δουν πρώτη την ομάδα τους.

ΠΟΙΟΣ θα δώσει εξηγήσεις γι αυτό που γίνεται σχεδόν πάντα στην Κρήτη, γράφει ο apodytiriakias

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags