Facebook Pixel ΣΟΚ: Μητέρα σπρώχνει το καροτσάκι με το μωρό της στις γραμμές του τρένου! (BINTEO)
| 2014-04-23 13:40:00

ΣΟΚ: Μητέρα σπρώχνει το καροτσάκι με το μωρό της στις γραμμές του τρένου! (BINTEO)

ΣΟΚ: Μητέρα σπρώχνει το καροτσάκι με το μωρό της στις γραμμές του τρένου! (BINTEO)

Άγιο είχε ένα μωράκι δύο μηνών που βγήκε ζωντανό από τις γραμμές του τρένου, στο Γεκατέρινμπουργκ της Ρωσίας.

Το συγκλονιστικό όμως σε αυτό το περιστατικό είναι ότι το μικρό αγγελούδι βρέθηκε στις γραμμές του τρένου από την ίδια του τη μάνα, που έσπρωξε το καροτσάκι του βρέφους, επειδή τσακώθηκε με τον σύζυγό της.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν το περιστατικό που κόβει την ανάσα ενώ έντονες αντιδράσεις οργής έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ γονείς δεν έκαναν καμία προσπάθεια να σώσουν το αθώο αγγελούδι τους.

Να σημειωθεί ότι η 29χρονη μητέρα του ανήλικου παιδιού νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με απόφαση κοινωνικού λειτουργού η γυναίκα πλέον δεν έχει την κηδεμονία του μωρού.

Η κοινωνικός λειτουργός, Marianne Denisova, σε επίσκεψη της στο σπίτι που έμενε το μικρό αγγελούδι διαπίστωσε πως δεν είναι το σωστό περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα μωρό με αποτέλεσμα το μόλις 2 μηνών παιδί να μεταφερθεί στην Πρόνοια.

Μάλιστα, η Denisova υποστήριξε, πως το σπίτι έμοιαζε να μην έχει καθαριστεί για χρόνια ενώ φαίνεται οτι και η ίδια η μητέρα του βρέφους μεγάλωσε σε ίδρυμα μιας και η μητέρα της κρίθηκε ακατάλληλη για το μεγάλωμα της.

Η 29χρονη μητέρα δηλώνει πως έχει καταλάβει το σφάλμα της και ελπίζει ότι μετά την νοσηλεία της θα μπορεί να παλέψει για το μωρό της και να το μεγαλώσει όπως του αρμόζει δίνοντας του πολύ αγάπη σε ένα σωστό περιβάλλον.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags