Facebook Pixel Ταχτσίδης: «Με την Ιαπωνία θα αλλάξουμε πολλά...»
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-19 00:23:00

Ταχτσίδης: «Με την Ιαπωνία θα αλλάξουμε πολλά...»

Ταχτσίδης: «Με την Ιαπωνία θα αλλάξουμε πολλά...»

Σίγουρος πως η Ελλάδα θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Ιαπωνία και θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Σίγουρα πιστεύω ότι το 3-0 είναι ένα άδικο σκορ για την ομάδα. Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ καλά, αλλά φάγαμε ένα γρήγορο γκολ που ουσιαστικά μας έκοψε τα πόδια. Μετά προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, κάναμε πολύ κλασικές ευκαιρίες για να κάνουμε το 1-1 αλλά δεν έτυχε. Φάγαμε πάλι ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από μία στημένη φάση που για εμένα πιστεύω είναι πολύ άδικο. Μετά χάνουμε την ευκαιρία να γίνει το 2-1 ώστε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι τα παιδιά προσπαθήσανε πάρα πολύ καλά και αποδείξανε τι μπορούν να καταφέρουν. Το τρίτο γκολ πιστεύω ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και συνέχισε:

«Παίξαμε μόνο το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμη δύο παιχνίδια. Σκεφτόμαστε το ματς με την Ιαπωνία. Αν νικήσουμε θα είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να βάλουμε άγχος και πίεση στους εαυτούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, να παίζουμε σωστά και συγκεντρωμένα και από εκεί και πέρα πιστεύω πως κόντρα στην Ιαπωνία θα αλλάξουν πολλά πράγματα και θα γυρίσει και η τύχη με το μέρος μας για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να είμαστε κοντά στην επόμενη φάση.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές μετακομίζουν στην Ιταλία και είναι κάτι καλό γιατί στο εξωτερικό εμπιστεύονται τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και ελπίζω να συνεχιστεί και να έρθουν κι άλλοι.

Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο σκηνικό για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όσο για το γούρι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί δεν μας πήγε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags