Facebook Pixel Τον «έκοψαν» στην ΑΕΚ και τον πήρε στον Ατρόμητο!
| 2016-01-21 19:05:00

Τον «έκοψαν» στην ΑΕΚ και τον πήρε στον Ατρόμητο!

Τον «έκοψαν» στην ΑΕΚ και τον πήρε στον Ατρόμητο!

Ο Δέλλας είχε ζητήσει και το καλοκαίρι τον Παπαδόπουλου στην Ένωση, όμως τότε η μεταγραφή είχε «κοπεί», με προσωπική απόφαση του Μελισσανίδη. Διαβάστε γιατί...

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε στο Περιστέρι και στον αγαπημένο του Ατρόμητο και έτσι θα συνεργαστεί με τον Τραϊανό Δέλλα, έστω και με μία... μικρή καθυστέρηση. Οι δυο τους ήθελαν να δουλέψουν μαζί και το καλοκαίρι, όμως τότε η συμφωνία δεν προχώρησε.

Ο Έλληνας προπονητής, τον είχε ζητήσει τότε στην ΑΕΚ, ωστόσο η μεταγραφή δεν συζητήθηκε περισσότερο, καθώς με... άνωθεν εντολή, το θέμα σταμάτησε πολύ γρήγορα. Ο Δέλλας τον ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα, αφού εκτιμούσε πως θα μπορούσε να βοηθήσει την Ένωση στο σκοράρισμα με την εμπειρία του, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε... ούτε να ακούσει για τον «Παπ»!

Ο «Τίγρης» φυσικά δεν είχε πρόβλημα με την αξία του Παπαδόπουλου, αλλά με την συμπεριφορά του. Βλέπετε, ακόμα δεν έχει συγχωρήσει στον Έλληνα στράικερ την άρνησή του να παίξει με την φανέλα της ΑΕΚ στην Β' Εθνική. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκαθάρισε στον Δέλλα, πως ο παίκτης δεν θα έρθει στα Σπάτα.

Όσον αφορά τις... φρέσκες εξελίξεις, ο Παπαδόπουλος πριν υπογράψει στον Ατρόμητο, δέχθηκε κρούσεις τόσο από την Ξάνθη όσο και από την Βέροια. Ωστόσο, καμία από τις δύο προτάσεις δεν τον «έψησε», αφού από τον Αστέρα έφυγε για να παίζει περισσότερο, κάτι που δεν είχε σίγουρο στην Ξάνθη, ενώ για την Βέροια ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν ήξερε τον νέο προπονητή.

Έτσι λοιπόν, προτίμησε να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ατρόμητο και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Σπανό, με τον οποίο και έχει άριστη σχέση. Άλλωστε, ο Παπαδόπουλος δεν έχει ξεχάσει πως το 2014, είχε ζητήσει τότε από τον πρόεδρο να φύγει, λόγω της κόντρας του με τον Παράσχο και το αίτημά του είχε γίνει άμεσα δεκτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα "πάρει" τον Μακ από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags