Facebook Pixel "Εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό"
| 2016-02-18 21:21:00

"Εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό"

"Εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό"

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μίλησε στη NOVA για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στο Τριφύλλι και την απόφαση του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και τη συνύπαρξή στην ομάδα με τον αδερφό του, Οδυσσέα.

Αναλυτικά:

"Ηταν μια σημαντική νίκη για όλα τα παιδιά, γιατί παλέψαμε, δείξαμε οτι μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα και να βγάλουμε ό,τι μπορούμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και με 10 παίκτες σε δύσκολο γήπεδο, όμως παλέψαμε όλοι και πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

"Δεν είχα σταματήσει να κάνω προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό κι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα προσπαθήσω σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω την ομάδα", είπε αναφορικά με το σε τι κατάσταση είναι.

"Είναι ωραία να είσαι με τον αδερφό σου στην ίδια ομάδα και χαίρομαι πάρα πολύ", πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν τον έπεισε να έρθει, απάντησε χαμογελώντας: "Του είπα και εγω κάποια πράγματα για να έρθει, το ζω για πρώτη φορά και μ` αρέσει"!

Για την απόφαση του να έρθει στον Παναθηναϊκό: "Για μένα ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω και από τη μεριά μου να προσπαθήσω να τους δικαιώσω όλους, εμένα και την ομάδα, είναι μια win-win situation" 

Για το αν είναι η Εθνική στο μυαλό του: "Σίγουρα είναι, αλλά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση και βλέπουμε"

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Εύχομαι να δείξουμε την εικόνα που είχαμε και με τα Γιάννενα. Αν εφαρμόσουμε αυτά που λέει ο προπονητής μας, παρότι είναι δύσκολο, θα είμαστε νικητές. Αν παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και με τους επιθετικούς που έχουμε, θα το πάρουμε το παιχνίδι. Είναι κι ο ΠΑΟΚ ποιοτική ομάδα, αλλά επαναλάμβάνω οτι αν παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, θα νικήσουμε" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags