Facebook Pixel Το θαύμα που θέλει η Ρεάλ, η… δίψα της Γιούβε για εκδίκηση και το respect στους φίλους της Ατλέτικο!
| 2017-05-11 00:07:00

Το θαύμα που θέλει η Ρεάλ, η… δίψα της Γιούβε για εκδίκηση και το respect στους φίλους της Ατλέτικο!

Το θαύμα που θέλει η Ρεάλ, η… δίψα της Γιούβε για εκδίκηση και το respect στους φίλους της Ατλέτικο!

Η μάχη στον τελικό αναμένεται συναρπαστική! Τί ενώνει Ρεάλ-Γιουβέντους, τί επιδιώκουν στο μεγάλο παιχνίδι και γιατί αξίζει ένα τεράστιο «μπράβο» στους «ροχιμπλάνκος»;

του Δημήτρη Δημητρόπουλου

Τί κι αν ηττήθηκε απόψε; Αυτό λίγο απασχολεί τους φίλους της Ρεάλ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα τους σε έναν ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, στο Κάρντιφ την 3η του Ιούνη!

Εκεί η αρμάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα βρει απέναντί της την Γιουβέντους, η οποία δείχνει πιο ικανή, αλλά και πιο «διψασμένη» από ποτέ για την κούπα που της λείπει από το 1996. Μάλιστα, η Ρεάλ της έχει στερήσει ήδη μια φορά τον τίτλο, όταν τη νίκησε στον τελικό του 1998 και οι «μπιανκονέρι» θα επιδιώξουν να πάρουν εκδίκηση.

Πάντως, αν και το βαρύτιμο τρόπαιο αποτελεί από μόνο του τεράστιο κίνητρο, οι παίκτες της Ρεάλ θα έχουν ακόμα περισσότερα για να κατακτήσουν τον τίτλο. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (δηλαδή από το 1992 και έπειτα) που κάνει το «repeat», καθώς έχει την ευκαιρία να το κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Παράλληλα, η «Βασίλισσα» κυνηγά να μεγαλώσει κι άλλο τον μύθο της παίρνοντας το 12ο συνολικά ευρωπαϊκό της τρόπαιο, επίδοση που δεν έχει καν… ονειρευτεί οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη (δεύτερη σε κατακτήσεις είναι η Μίλαν με 7)!

Ωστόσο, επειδή το επόμενο διάστημα θα γίνει πάρα πολλή κουβέντα για τους φιναλίστ, καλό θα ήταν απόψε να μην ξεχάσουμε και τους ηττημένους. Αναφερόμαστε όχι μόνο στους παίκτες της Ατλέτικο που τα έδωσαν όλα, αλλά ακόμα περισσότερο στους οπαδούς της. Οι… τρελοί «ροχιμπλάνκος» δεν σταμάτησαν να τραγουδούν δευτερόλεπτο παρά τον αποκλεισμό της ομάδας τους, ενώ στο τέλος αποθέωσαν τον Σιμεόνε και την παρέα του υπό καταρρακτώδη βροχή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags