Facebook Pixel Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για Ελεονώρα Μελέτη
Life
| 2024-04-16 01:17:00

Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για Ελεονώρα Μελέτη - Συζητάει με κορυφαίο όνομα της τηλεόρασης!

Sportdog Team
Ηχηρή απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για Ελεονώρα Μελέτη - Συζητάει με κορυφαίο όνομα της τηλεόρασης!

Η κίνηση-ματ με την παρουσιάστρια του MEGA από τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα μείνει αναπάντητη από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως είναι και επίσημα η παρουσιάστρια,Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίηση μου και τη δράση μου σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν γυναίκες, με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές 2024. 

 

«Πριν από λίγες ημέρες, σε μια συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μας, μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα. Να δει τις γυναίκες να έχουν μια πιο ισότιμη και πιο ασφαλή θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίηση μου και τη δράση μου σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν γυναίκες, με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια παρέα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. 

«Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας στο πλευρό μου την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου και έχοντας γνώση ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπάρχουν επιτροπές που ασχολούνται με τα δικαιώματα φύλων που μπορώ να εργαστώ και να προσφέρω, αποφασίσαμε πως είναι όχι μόνο δική μου εσωτερική ανάγκη αλλά και χρέος μου, τουλάχιστον να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, στον εαυτό μου, αλλά και στην 6χρονη κόρη μου που θέλω να μάχεται και να διεκδικεί όσα της αξίζουν» κατέληξε.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ σε Γιώργο Λιάγκα!  

Από μια πηγή που σπάνια με ρίχνει στα βράχια πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης ετοιμάζει «χτύπημα μεγατόνων», λίγο πριν από την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου. Συγκεκριμένα, και με βάση τα όσα ακούω από το αριστερό μου αυτί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται πολύ σοβαρά να προτείνει στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα να συμμετάσχει στην ευρωλίστα της Κουμουνδούρου.

Οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μια προκαταρκτική κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον δημοσιογράφο, που είναι αλήθεια ότι έχει από μικρός το μικρόβιο της πολιτικής, να δελεάζεται από την πρόταση Κασσελάκη. Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα, αν μου ζητούσατε να στοιχηματίσω, θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στη θετική εξέλιξη της όλης συζήτησης. Για την ιστορία και μόνο, να σας θυμίσω ότι ο Λιάγκας είχε κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα. Οπότε, το έχει το μικρόβιο.

Πηγή: powergame.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags