Facebook Pixel Διαμαντίδης: "Και του χρόνου εδώ, στην οικογένειά μου" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-06-04 22:20:00

Διαμαντίδης: "Και του χρόνου εδώ, στην οικογένειά μου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαντίδης: "Και του χρόνου εδώ, στην οικογένειά μου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστός στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος θα συνεχίσει στους πρωταθλητές για 11η διαδοχική χρονιά, όπως αποκάλυψε μετά τη λήξη του 5ου τελικού στο ΟΑΚΑ.

"Η χρονιά μας αφήνει ευχάριστη γεύση. Είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στο πικ της απόδοσής σου. Σίγουρα, είχαμε προβλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που τελείωσε μια δύσκολη χρονιά, όλα πήγαν καλά και συνεχίσουμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση, τον κόσμο, όλους", δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό είπε: "Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, με ποιότητα και χαρακτήρα. Σαφώς και ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό στον Ολυμπιακό, όπως και σε όλους τους αντιπάλους μας. Η σειρά ήταν περίεργη. Κερδίσαμε, χάσαμε εδώ, κάναμε το break στο ΣΕΦ και τελικά πήραμε το πρωτάθλημα".

Όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του ενόψει της νέας χρονιάς, ο 34χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν σαφής και ξεκάθαρος: "Και του χρόνου θα είμαι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά μου".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags