Facebook Pixel Υπολογίζει στον "άσο" του ο Σάντος!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-27 01:11:00

Υπολογίζει στον "άσο" του ο Σάντος!

Υπολογίζει στον "άσο" του ο Σάντος!

Διαβάστε όλα τα νέα από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας, μετά τον θρίαμβο επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ. Τι τρέχει με τους τραυματίες Καρνέζη, Κονέ;

Στο προπονητικό κέντρο του Αρακαζού πραγματοποιήθηκε η αποψινή προπόνηση των διεθνών μας. Ο Φερνάντο Σάντος δεν "ζόρισε" τους παίκτες του και προτίμησε ένα χαλαρό πρόγραμμα ενόψει του... τελικού με την Κόστα Ρίκα, με φόντο τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (29/6 στις 23:00, ΝΕΡΙΤ).

Ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με την Ακτή, αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες και θα δώσει κανονικά το "παρών" στο μεγάλο ραντεβού της Κυριακής.

Από την άλλη, ο τραυματισμός (θλάση στον δικέφαλο) του Παναγιώτη Κονέ είναι πιο σοβαρός και ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, αλλά οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την άμεση αποθεραπεία του.

Αύριο το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει για το Ρεσίφε. Νωρίτερα, θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού και θα ακολουθήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags