Facebook Pixel To σχόλιο του Κώστα Κουκουλά για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
| 2014-11-09 15:45:00

To σχόλιο του Κώστα Κουκουλά για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

To σχόλιο του Κώστα Κουκουλά για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Για τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε παίξει ήδη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αλλά οι αλλαγές στο πρόγραμμα φέρνουν τον Δικέφαλο στο πρώτο του κρας τεστ της σεζόν τη 10η αγωνιστική, αλλά ουσιαστικά στο 9ο φετινό του ματς για το πρωτάθλημα.

Τον φέρνουν επίσης όχι σε θέση κυνηγού αλλά σε θέση... κυνηγημένου, αφού πρέπει να γυρίσει πολύ ο χρόνος πίσω για να θυμηθεί το πότε φιλοξενούσε ομάδα της Αθήνας και ήταν αυτός στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λένε ότι κάθε εβδομάδα πρέπει ο πρώτος να αποδεικνύει το γιατί είναι στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ έχοντας ωριμάσει κατάφερε να αποφύγει τις παγίδες που κρύβουν τα μικρά παιχνίδια και κυρίως αυτά που δίνει μακριά από το σπίτι του. Απόψε θέλει στο πρώτο του δυνατό τεστ (έστω και στην Τούμπα) να στείλει το μήνυμα ότι δεν είναι τυχαία μέχρι και τώρα στο τιμόνι, έχοντας απέναντί του όχι μια οποιαδήποτε ομάδα της (περσινής) πρώτης πεντάδας, αλλά αυτή που η αρχή της χρονιάς την ήθελε ως άμεσο αντίπαλό του για τη δεύτερη θέση. Ομως οι απώλειες του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με την πολύ καλή πορεία του Δικέφαλου έχουν αυξήσει από νωρίς τη διαφορά στους εννέα πόντους.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή έξω και από τα πλέι οφ, είναι έξω και από την Ευρώπη μετά την προχθεσινή του ήττα από την Αϊντχόφεν και έχει παίξει ήδη ένα (χαμένο) ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό όπου δεν είχε ούτε μια φάση της προκοπής. Ψάχνει απόψε στην Τούμπα τη δική του αυτοεκτίμηση και αυτοεπιβεβαίωση. Θέλει να φύγει νικητής όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά για να στείλει αυτός το δικό του μήνυμα ότι και ζωντανός είναι αλλά και έχει ακόμα πολλά να διεκδικήσει από το φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags