Facebook Pixel "Δεν είχαμε ουσία"
| 2014-12-12 17:48:00

"Δεν είχαμε ουσία"

"Δεν είχαμε ουσία"

Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Φακούντο Περέιρα βραβεύτηκαν ως ο πολυτιμότερος παίκτης και ο σκόρερ του καλύτερου γκολ της 6ης αγωνιστικής αντίστοιχα και μίλησαν για τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλπιγγίδης:

Αναφορικά με το χθεσινό ματς κόντρα στη Γκινκαμπ, ο Σαλπιγγίδης τόνισε ότι "δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Το γήπεδο ήταν βαρύ, απέναντί μας ήταν μία αθλητική ομάδα και εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε ουσία".

Αν υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τους χαμένους αγώνες με Ξάνθη και Γκινγκάμπ: "Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, όπως διαφορετικό παιχνίδι ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου εμείς ήμασταν θωρακισμένοι και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Στον αγώνα με την Ξάνθη δεχθήκαμε γρήγορα γκολ και στα δύο ημίχρονα και είναι αυτό αλλάζει τη μορφή του αγώνα όταν αντιμετωπίζεις μία κατώτερη ομάδα".

Για το κλίμα μετά τις δύο ήττες: "Όταν έρχονται αρνητικά αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει η ευφορία που υπήρχε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το αντιμετωπίζουμε αυτό".

Από την πλευρά του ο Φακούντο Περέιρα είπε τα εξής:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό: "Αυτό είναι της στιγμής. Στοχεύεις και σουτάρεις. Είναι ένα ιδιαίτερο γκολ απέναντι σε ένα πολύ σημαντικό αντίπαλο και χαίρομαι που με αυτό το γκολ πήραμε τη νίκη".

Για τη δική του παρουσία: "Για ένα διάστημα με επηρέασε ο τραυματισμός που είχα, καθώς δεν μπορούσα να προκριθώ. Τώρα νομίζω ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο για να βοηθώ την ομάδα, με στόχο να διατηρηθούμε πάνω από τον Ολυμπιακό".

Για τη θέση που προτιμά: "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεξιά, αριστερά, στο κέντρο. Ό,τι μου πει ο προπονητής αυτό θα κάνω".

Για τη χθεσινή ήττα: "Κρίμα. Είχαμε ένα τελικό στην έδρα μας και θέλαμε το παιχνίδι. Ξεκίνησε άσχημα για εμάς με ένα γκολ που δεχθήκαμε. Γενικώς θα μιλούσαμε για άλλο ματς αν στην κεφαλιά του Κλάους η μπάλα δεν έβρισκε δοκάρι, αλλά δίχτυα. Θα το διαχειριζόμασταν αλλιώς".

Αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές:"Δεν έχω κάποια άποψη γι` αυτό, εγώ είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο. Υπάρχει ο προπονητής και το υπόλοιπο επιτελείο που γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags