Facebook Pixel Άρης: Ο Δίπλαρος, ο Βεζένκοφ και το Eurocup
| 2015-08-21 19:36:00

Άρης: Ο Δίπλαρος, ο Βεζένκοφ και το Eurocup

Άρης: Ο Δίπλαρος, ο Βεζένκοφ και το Eurocup

Μία συνέντευξη που αξίζει να διαβαστεί!

Ο Άρης στελέχωσε το ρόστερ με εννέα νέους παίκτες και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Αντώνης Γκάτζιος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" για τη νέα σεζόν και τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη:"Είναι η πρώτη φορά που ο Άρης τελειώνει τόσο νωρίς τη στελέχωση του ρόστερ του. Αυτό ήταν επιθυμία τόσο του προπονητή Δημήτρη Πρίφτη όσο και της διοίκησης. Πρόκειται για ένα ρόστερ με εννέα νέους παίκτες που θα δουλέψει, ώστε να βρει την κατάλληλη χημεία".

Για τα πολλά ταξίδια λόγω της συμμετοχής στο Eurocup: "Σίγουρα δύο παιχνίδια την εβδομάδα είναι καλύτερο από ένα, από άποψη αγωνιστικού ρυθμού. Γνωρίζουμε ότι οι διπλές υποχρεώσεις απαιτούν μεγαλύτερες αντοχές αλλά το ρόστερ έχει ενισχυθεί για να έχει λύσεις σε κάθε θέση και υπάρχει προσμονή για τη συμμετοχή του Eurocup".

ADVERTISEMENT

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: "Μόλις οριστικοποιηθούν όλα τα φιλικά, θα ανακοινωθεί αναλυτικά και το πρόγραμμα. Ουσιαστικά τ' αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο Nick Galis Cup. Μόλις οριστικοποιηθούν τα τελευταία φιλικά, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα αλλά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κινητικότητα από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ενθουσιασμός και τα μηνύματα που έχουμε για τα εισιτήρια διαρκείας είναι θετικά και ο περσινός αριθμός των 2.100 θα ξεπεραστεί με άνεση".

Για τον αντικαταστάτη του Βεζένκοφ: "Σίγουρα η απώλεια του πρώτου σκόρερ και του MVP του Πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Δεν μπορούσε αυτό να γίνει από ένα παίκτη και ο Άρης φέτος θα έχει μία συνολική δουλειά στο σκοράρισμα και σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής".

Για το ρόστερ και τον Δίπλαρο: "Στην παρούσα φάση το ρόστερ έχει κλείσει. Ενδεχομένως αν υπάρξει κάποια καλή λύση αλλά για νεαρό παίκτη που θ' αποτελέσει επένδυση, να κινηθεί η ομάδα. Στην παρούσα φάση όμως, ο βασικός κορμός έχει κλείσει. Ενδιαφέρον για τον Δίπλαρο υπάρχει αλλά η διαπραγμάτευση είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες και θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags