Facebook Pixel Φεύγει ο Λουντ από τον Παναθηναϊκό
| 2017-10-04 10:47:00

Νέα ηχηρή πώληση μετά τον Βλαχοδήμο

Sportdog Team
Νέα ηχηρή πώληση μετά τον Βλαχοδήμο

Ποιος ξένος άσος αναμένεται ότι θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει;

Η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που «καίνε» τους Πράσινους, είναι οι πωλήσεις βασικών παικτών της ομάδας.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποχωρήσει από το Τριφύλλι είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, για τον οποίο υπάρχει σχεδόν απόλυτη συμφωνία με την Μπενφίκα και φαίνεται να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.

Ωστόσο, οι παραχωρήσεις για τον Παναθηναϊκό δεν αναμένεται να σταματήσουν στον Έλληνα γκολκίπερ. Ήδη έχει γραφτεί ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει βγει στη «βιτρίνα», ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, τις τελευταίες ώρες γίνονται επαφές και για την παραχώρηση ενός ακόμα πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Ρούμπιν Λουντ, για τον οποίο υπάρχει «ζεστό»  ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Φινλανδό άσο, ωστόσο οι Πράσινοι αναμένεται να πιέσουν για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ θα κάνουν επαφή και με τον παίκτη.

Εξάλλου, λόγω των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων, δεν προχώρησε η ανανέωση του συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα από τον προσεχή Γενάρη να έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Έτσι, οι Πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον που προέκυψε από τη βελγική ομάδα και να παραχωρήσουν τον Φινλανδό μέσο όσο είναι καιρός, αποκομίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά οφέλη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags