Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-08-12 13:00:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Με το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ να είναι στο πρόγραμμα, αν μη τι άλλο τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σε αυτήν την εξαιρετική αναμέτρηση. Ισπανικός εμφύλιος και εδώ, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη.

Από αστέρια άλλο τίποτα η ομάδα των Μαδριλένων, αλά φάνηκε στα φιλικά παιχνίδια να μην είναι σε απόλυτη ετοιμότητα. Η Σεβίλλη δε είναι ομάδα που έχει κερδίσει δύο φορές τα ισάριθμα τελευταία χρόνια τη Ρεάλ, αλλά στην έδρα της. Το ματς θα γίνει στο Κάρντιφ της Ουαλίας και φυσικά θα είναι ουδέτερο έδαφος και για τους δύο μονομάχους. Λογικό φαβορί η Ρεάλ, εντούτοις η Σεβίλλη δεν θα πέσει αμαχητί σε αυτό το ματς.

Από κει και πέρα η Αγγλία και η Γαλλία παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, καθώς αυτές είναι οι δύο χώρες που έχουν παιχνίδια στο πρόγραμμα. Το Λιγκ Καπ της Αγγλίας μπαίνει στη ζωή μας και οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε αυτόν τον θεσμό. Από νωρίς, με τις ομάδες ακόμα ανέτοιμες, θα έχουμε επικές μάχες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Φυσικά δεν μπαίνουν ακόμα στη μάχη οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά φυσικά το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, με το χρηματικό έπαθλο από τα πλέον δελεαστικά στο Νησί. Όσο χαμηλή και να είναι η ετοιμότητα των συλλόγων, στόχος είναι η πρόκριση και αυτήν θα φροντίσουν να κυνηγήσουν οι εμπλεκόμενες.

Στην Κόνφερενς έχουμε κανονικά αγωνιστική δράση και εκεί ξεκινούν από νωρίς με τις αγωνιστικές που γίνονται μεσοβδόμαδα. Αρκετές έδρες θεωρούνται φαβορί, εντούτοις ποιος θα βάλει το χέρι του από τώρα με σιγουριά στις ομάδες από τη χαμηλότερη κατηγορία της Αγγλίας. Δεν είναι εύκολη η αγωνιστική, ούτε η εμπιστοσύνη που τρέφουμε γι’ αυτές είναι η υψηλότερη δυνατή. Από την άλλη βέβαια ορισμένες ομάδες ξεχωρίζουν ήδη και εκείνες θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε.

Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας επίσης θα υπάρξει το σχετικό ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες εκεί έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Προς το παρόν οι «μεγάλοι» απέχουν απ’ αυτόν τον πρώτο γύρο και έτσι θα προσπαθήσουν οι σύλλογοι από τις μικρότερες κατηγορίας να κάνουν παιχνίδι. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Γερά ονόματα είναι μεν στο κόλπο, εντούτοις η αρχή είναι πάντα δύσκολη για όλους. Προσοχή στις επιλογές σας. Είναι, ωστόσο, ένας θεσμός που ευνοεί τις εκπλήξεις, μόνο και μόνο αν κρίνουμε από το ζευγάρι του τελικού που υπάρχει κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο θεσμό.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Πτώση στο 2.58 το διπλό της Κρετέιγ και το διπλό της Νιόρ στο 3.35. Πέφτουν οι άσοι των Ανζέ (2.16) και Κλερμόν (1.94). Πτώση και για τον άσο της Ορλεάν (2.24). Στην Αγγλία παρουσιάζουν καθοδική τάση οι άσοι των Γκρίμσμπι (1.68), Τορκί (2.00), Τάμγουορθ (1.82), Λιντς (1.55), Λούτον (2.78),Μπάρνσλεϊ (1.91), Μπράιτον (1.54), Μπρίστολ Σίτι (1.72), Τσάρλτον (1.75), Μπόλτον (1.65).

Ανεβαίνουν οι άσοι των Ρέντινγκ (1.56), Ρεάλ Μαδρίτης (1.43), Σριούσμπερι (2.40), Ρόδεραμ (1.93), Πορτ Βέιλ (2.06), ΜΚ Ντονς (1.73), Μίλγουολ (1.58), Γέοβιλ (2.06), Φόρεστ Γκριν (2.06), Κιντερμίνστερ (1.84), Γουόκινγκ (1.70). Πτώση για τα διπλά των Ντονκάστερ (2.60), Μπόρνμουθ (1.70), Ίπσουιτς (2.44), Μπρέντφορντ (1.85), Μίντλεσμπρο (2.06), Γουίγκαν (1.97), Γουότφορντ (1.85).

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags