Facebook Pixel Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2015-03-09 14:24:00

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Δύο πράγματα για τον επικείμενο ορισμό του διαιτητή της ρεβάνς του κυπέλλου.
 

*** «Διαιτητής από αυτούς που θεωρούνται κορυφαίοι βάσει ΦΙΦΑ να σφυρίξει το ντέρμπι», είναι ένα πρωτοσέλιδο σημερινό κτύπημα της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ». Με την επιπρόσθετη ενημέρωση ότι, «Σιδηρόπουλος και Κουκουλάκης είναι οι δύο πρώτοι στην σχετική κατάταξη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σφυρίξει διεθνής διαιτητής, που να μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι».

*** Είναι μία λεπτομέρεια, βέβαια, ότι είχα γράψει από χθες στον Γαύρο ότι οι Σιδηρόπουλος, Κουκουλάκης και Τριτσώνης έχουν ενημερωθεί από την ΟΥΕΦΑ ότι το τριήμερο Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί θα παίξουν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ η, Γιουρόπα Λιγκ. Φαντάζομαι λοιπόν ότι δεν μπορεί να είναι και στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και στην Ευρώπη Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη.

*** Πάση θυσία λοιπόν διεθνής διαιτητής. Ποιος; Ο Σπάθας; Ο Καλογερόπουλος; Ο Γιάχος; Πάντως, αυτοί οι τρεις έμειναν από τους διεθνείς.

*** Ή ο Παππάς, που τιμωρήθηκε γιατί την Πέμπτη στο Ξάνθη-ΟΦΗ δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ από εδώ ως την Ξάνθη!

*** Εάν λοιπόν πρέπει να οριστεί «σε κάθε περίπτωση» ένας διεθνής διαιτητής, «που να μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι», να φανταστώ ότι θα είναι ευχαριστημένοι αν οριστεί ένας από τους τρεις διαθέσιμους;

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags