Facebook Pixel "Παίζουμε και για τον Πέτρο"
| 2015-03-15 22:15:00

"Παίζουμε και για τον Πέτρο"

"Παίζουμε και για τον Πέτρο"

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Τραϊανός Δέλλα για το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και τη μία ακόμη νίκη που πανηγυρίσαν σήμερα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως στόχος είναι οι νίκες μέχρι το τέλος και για τους Μάνταλο και Μπρέσεβιτς που φέτος δεν θα μπορούν να βοηθήσουν άλλο

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, που έπαιξαν σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο. Οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο. Ηρθαμε εδώ να συνεχίσουμε το σερί μας. Για να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αιφνιδιαστήκαμε, αλλά κρατάω την ψυχραιμία των παικτών μου σε δύσκολο γήπεδο. Κυκλοφόρησαν την μπάλα, βάλαμε δύο γκολ και εκεί το ματς τελείωσε. Ο αντίπαλος κλείστηκε καλά στο δεύτερο, βάλαμε το τρίτο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν μένω στο αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί περισσότερο ο τραυματισμός του Πέτρου. Εχουμε πει ότι παίζουμε και για τον Πέτρο μέχρι τέλους. Είμαστε δίπλα του μέχρι να γυρίσει, θα είναι πιο δυνατός. Και σε αυτόν και στον Ιβάν. Ευχομαι τα καλύτερα στον Φωστήρα».

Όσο για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και το κλίμα στην ομάδα: «Ηταν ζητούμενο η διαχείριση μετά το ματς με Ολυμπιακό. Τους έχω εμπιστοσύνη, έχουμε δουλέψει πολύ. Η ψυχολογία με μια νίκη φτιάχνεται. Μας πικραίνει ο τρόπος που αποκλειστήκαμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για τα ματς Κυπέλλου και για το πρωτάθλημα. Αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους. Η ψυχολογία είναι βασικό στο ποδόσφαιρο. Παίζουμε την Πέμπτη, μετά έχουμε τον Πανηλειακό για να ξεκουραστούμε. Το ζητούμενο είναι οι νίκες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags