Facebook Pixel Strip show στην Αθήνα… μόνο για γυναίκες!
Life
| 2015-03-17 14:54:00

Strip show στην Αθήνα… μόνο για γυναίκες!

Strip show στην Αθήνα… μόνο για γυναίκες!

Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας έμεινε αξέχαστη για τις περίπου 500 κυρίες που βρήκαν την αφορμή να εξερευνήσουν τον αλλόκοτο κόσμο του ανδρικού στριπτίζ.

Ετσι, το γυναικείο κοινό απέδειξε ότι μπορεί να είναι «έτοιμο για όλα», περισσότερο ακόμη και από τους άρρενες στρίπερ του αθηναϊκού «Ladies Exclusive Night Show»

Η διονυσιακή έξαψη, η διέγερση, αλλά και η ευθυμία της παρέας που, έστω και για λίγο, διασκεδάζει χωρίς ταμπού και ενοχές είναι χαρακτηριστική των αισθησιακών σόου, του στριπτίζ. Μόνο που, κατά κανόνα, τα στριπ-σόου είναι ταυτισμένα με την ανδρο- και όχι τη γυναικο-παρέα και γι’ αυτό η περίφημη Ημέρα της Γυναίκας είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για μια μεγαλοπρεπή παρέκκλιση από την πεπατημένη.

Μολονότι στο εξωτερικό το ανδρικό στριπτίζ δεν προκαλεί καμία «διέγερση» του κοινού αισθήματος, εφόσον θεωρείται απολύτως συνηθισμένη μορφή διασκέδασης για τις βραδιές που κρατούν οι γυναίκες αποκλειστικά για την ομόφυλή τους συντροφιά, στην Ελλάδα οι σχετικές αντιλήψεις δεν είναι ιδιαίτερα απενοχοποιημένες.

Παρ’ όλα αυτά, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, περίπου 500 κυρίες κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής προέλευσης και κάθε στυλ, προσήλθαν ευλαβικά και με ενθουσιασμό στο «Ladies Exclusive Night Show». Το πρόγραμμα του «S Club» της Αθήνας (στον ίδιο χώρο όπου παλαιότερα στεγαζόταν το «Villa Μercedes») περιελάμβανε επίδειξη προσόντων από 13 κορυφαίους, διεθνούς βεληνεκούς άρρενες στρίπερ.

Καθώς περνούσε η ώρα και τα αίματα άναβαν με τα αισθησιακά κουνήματα των γυμνών -και ομολογουμένως άψογων- ανδρικών κορμιών, ακόμη και οι πιο επιφυλακτικές και συνεσταλμένες κυρίες παρασύρθηκαν από το ελευθεριακό πνεύμα της στιγμής. Πολλές από αυτές όχι μόνο έδειξαν ότι δεν ήρθαν σε δύσκολη θέση από τον σχεδόν γυμνό λόχο των καλλίγραμμων και καταφανώς προικισμένων παλικαριών, αλλά εκδήλωσαν την επιθυμία να γίνουν και αυτές μέρος του σόου.

Κρατώντας τυπωμένα ταμπελάκια «θέλω τον χορευτή στο τραπέζι μου», προσκαλούσαν τους καυτούς στρίπερ για πριβέ χορό πάνω από τα κεφάλια τους ή γύρω τους – και σε απόσταση αναπνοής.

Πηγή: verysorry.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags