Facebook Pixel ΣΟΚ! Το Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε
| 2015-04-17 21:14:00

ΣΟΚ! Το Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε

ΣΟΚ! Το Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε

UEFA και FIFA σκληραίνουν τη στάση τους και μας... πετάνε εκτός από τώρα, δείχνοντας έτσι πως δεν ασχολούνται με τις κινήσεις του Σταύρου Κοντονή. Διαβάστε τι θα συμβεί άμεσα!

Οι συνεχείς τοποθετήσεις του Σταύρου Κοντονή και η ανυποχώρητη στάση που βγάζει ως προς τα θέματα που αφορούν το αυτοδιοίκητο δεν περνούν απαρατήρητα στην UEFA.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, υπάρχουν κινήσεις για να μας... πετάξουν εκτός!

Μεταξύ άλλων στο θέμα γίνεται λόγος για την διοργάνωση U-19. Ιδού το σχετικό απόσπασμα, που δείχνει πως το Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ήδη ξεκινήσει!

Χαρακτηριστικό του ότι οι Ευρωπαίοι σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα μετά το ποδοσφαιρικό Grexit είναι η περίπτωση του τουρνουά εθνικών Κ-19, το οποίο ξεκινά στις 6 Ιουλίου και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα. Οι αρμόδιοι της UEFA έχουν ήδη αρχίσει να ερευνούν εναλλακτικές, καθώς πρόκειται για μια προγραμματισμένη διοργάνωση που είναι πολύ κοντά και δεν θα είναι εύκολο σε περίπτωση που το σχοινί σπάσει να βρεθεί αμέσως λύση. Και προφανώς, για να προετοιμάζονται, θεωρούν ότι είναι αρκετά πιθανό το σχοινί να σπάσει!

Yπάρχουν μάλιστα σκέψεις, λόγω του ότι ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα, να πάρουν από την Ελλάδα την διοργάνωση ούτως ή άλλως, ή να έχουν προετοιμάσει την επόμενη διοργανώτρια και τις εμπλεκόμενες πλευρές από πριν, προκειμένου τον Μάιο να είναι όλα πιο εύκολα αν χρειαστεί αλλαγή. Είναι επίσης πολύ πιθανόν η U-17 που έχει προκριθεί στα τελικά που θα γίνουν στη Βουλγαρία να βρεθεί χαμένη και να της στερηθεί η συμμετοχή, όποια κι αν είναι η κατάληξη. Διότι ακριβώς δεν είναι διατεθειμένη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ρισκάρει αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags