Facebook Pixel Η ατάκα του Δέλλα «έφτιαξε» τους ΑΕΚτζήδες!
| 2015-08-29 23:55:00

Η ατάκα του Δέλλα «έφτιαξε» τους ΑΕΚτζήδες!

Η ατάκα του Δέλλα «έφτιαξε» τους ΑΕΚτζήδες!

Κι όμως, η ισοπαλία στην Ξάνθη επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε, η Ένωση έρχεται! Τι είπε ο Δέλλας, τι γίνεται με τη μεταγραφή, αλλά και ποιος είναι τελικά ο... μικρός μάγος;

Αυτή την φορά στην ΑΕΚ δεν είχαμε τριάρα και χαμόγελα, όπως στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά, είχαμε γκέλα (0-0) στην Ξάνθη και σκυθρωπά πρόσωπα, ωστόσο ο κοινός παρανομαστής και των δύο αγώνων, είναι η προσπάθεια των κιτρινόμαυρων να ΠΑΙΞΟΥΝ ωραίο ποδόσφαιρο.

Η Ένωση και στα Πηγάδια έβαλε την μπάλα κάτω, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία, να δημιουργήσει δηλαδή φάσεις από οργανωμένες επιθέσεις και παράλληλα να κυνηγήσει το γκολ. Μπορεί αυτό να μην ήρθε, όμως για δεύτερο σερί ματς και αυτή την φορά κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο, η ΑΕΚ έδειξε θετικά σημάδια.

Οι Αραβίδης, Βάργκας (μέχρι να κουραστεί) και Πλατέλλας συνεργάστηκαν καλά για ένα 30λεπτο στο πρώτο μέρος και ειδικά ο τελευταίος έκανε ξανά εντυπωσιακό ματς. Ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν πρέπει να υπάρχουν σκέψεις για να βγει από την ενδεκάδα. Μάλλον θα πρέπει ο Δέλλας να προβληματιστεί πάρα πολύ, σχετικά με το πως θα χωρέσει μαζί του τον Μπουονανότε, καθώς δύο «μικροί μάγοι» είναι λίγο... ζόρικο, ενώ και ο επιθετικός που πρέπει να έρθει... χθες, μάλλον δεν πρέπει να βγάλει από την ομάδα τον Αραβίδη.

Το 0-0 ωστόσο, σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Κιτρινόμαυρους και αυτό είναι το πιο θετικό από το ματς στην Ξάνθη. Όποιος φίλος της ΑΕΚ άκουσε και είδε τον Τραϊανό Δέλλα να μιλάει στο συνδρομητικό μετά το τέλος του αγώνα, κατάλαβε πως ο Δικέφαλος... ήρθε για να πρωταγωνιστήσει. «Είμαι στεναχωρημένος επειδή αφήσαμε δύο βαθμούς εδώ. Πιστεύω ότι φάνηκε πως μία ομάδα ήθελε να παίξει μπάλα, ενώ την Ξάνθη την βάλαμε εμείς σε παθητικό ρόλο. Υπάρχει και συνέχεια», ανέφερε ο κόουτς της Ένωσης εμφανώς πικραμένος.

Αυτή την εικόνα πρέπει να κρατήσουν οι ΑΕΚτζήδες και το καλό ποδόσφαιρο του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα κουράστηκε και «μπλόκαρε» απέναντι στην Ξάνθη του Λουτσέσκου που εγκλώβισε τον δεύτερο μεγάλο μετά τον ΠΑΟΚ, ενώ η είσοδος του Κρισάντους επιβεβαίωσε πως θα πρέπει να τρέξουν με τη μεταγραφή του φορ, κάτι που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα γίνει!

Διαγωνισμός sportdog: Κερδίστε 5 διαρκείας της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags