Facebook Pixel Θέλεις να βγάλεις λεφτά σήμερα; Διάβασε τα σημεία του SportDog!
| 2016-04-12 13:15:00

Θέλεις να βγάλεις λεφτά σήμερα; Διάβασε τα σημεία του SportDog!

Θέλεις να βγάλεις λεφτά σήμερα; Διάβασε τα σημεία του SportDog!

Τα σημεία που προτείνει στους φίλους - αναγνώστες του SportDog ο Γιώργος Γεράνιος, στέλνουν απευθείας στο ταμείο!

Γειά χαρά παίδες! Πικρή γεύση μου άφησε το κυριακάτικο πρόγραμμα, με τις εκτιμήσεις να μην οδεύουν όπως περίμενα και το ένστικτο μου να επιβεβαιώνεται για κακό πρόγραμμα. Γενικά το Σκ μάγκες ήταν περίεργο,πολύς κόσμος εμπιστεύτηκε ομάδες που καίγονταν και ο παράγων κίνητρο πήγε περίπατο, ένα στοιχείο που αποτελεί πρώτη γραμμή για τους παίκτες του στοιχήματος αυτή την εποχή. Να δούμε στην πορεία πως θα κυλήσουν τα πράγματα, σήμερα το πρόγραμμα δείχνει να έχει κάποια παιχνίδια που μπορούν να αγοραστούν. Ξεχωρίζουν φυσικά από τηλεοπτικής πλευράς οι ρεβάνς για το Τσάμπιονς! Καλή επιτυχία..

 
ΜΤΚ - ΠΑΞΙ 1 2,02 (στον Stoiximan)
 
 Με απογοήτευσε η Μτκ το Σάββατο που την είχα προτείνει,έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ντισγκίρι και δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Ουίπεστ. Πλέον στο κόλπο για την δεύτερη θέση έχουν μπει άλλες 4 ομάδες και κάθε ανεπιτυχές αποτέλεσμα από εδώ και πέρα θα αποτελεσει πλήγμα για την ομάδα. Εκ νέου εντός έδρας ματς δίνει σήμερα, με αντίπαλο την Πάξι που έχει 1 νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσε, παρουσιάζεται ουσιαστικά αδιάφορη και εκτός έδρας προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες διαθέτοντας και την χειρότερη επιθετική επίδοση.
 
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1 1,53 (στον Stoiximan)
 
 Πολύ δυνατό στάνταρ για αρκετό κόσμο θα αποτελέσει η Μίντλεσμπρο στο σημερινό πρόγραμμα, με νίκη επί της αδιάφορης Ρέντινγκ ανεβαίνει στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα της Τσάμπιονσιπ. Οι νίκες της έχουν φτάσει στις 4 συνεχόμενες και μπροστά στο κοινό της έχει 15/20 νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να στραβοπατήσει στην κρίσιμη ώρα, αφού και ο αντίπαλος βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και δεν είναι κανένα μεγαθήριο.
 
ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ 1Χ 3,30 / 3,50 (στον Stoiximan)
 
 Μονόδρομος το θετικό αποτελεσμα για την Νταμπάρτον απέναντι στην βασίλισσα σήμερα, μίας και η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη έχει μειωθέι αισθητά και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες. Η φιλοξενούμενη ουσιαστικά είναι αδιάφορη και προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι της, δείχνοντας ανήμπορη να πάρει θετικό αποτέλεσμα και ξεμένοντας για τα καλά από στόχους. Το κίνητρο περιμένω να μιλήσει εδώ.
 
ΡΕΑΛ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1,50 (στον Stoiximan)
 
 Από το πρώτο λεπτό είναι αναγκασμένη η Ρεάλ να πιέσει και να πνίξει τους Γερμανούς στα καρέ τους. Η ήττα με 2-0 είναι διαχειρίσιμη και ένα γρήγορο γκολ θα φέρει τους Μαδριλένους πολύ κοντά στην ανατροπή, αρκεί βέβαια να είναι προσεκτικοί στα μετόπισθεν. Οι τιμές σε απλό άσσο και σε πρόκριση η χάντικαπ δεν με διέγειραν τόσο, προτιμότερο να πάρουμε το σενάριο του γρήγορου τέρματος στο 1,50 που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού εκτός έδρας η Βόλφσμπουργκ δέχεται πολύ εύκολα φάσεις.
 
FAC VIEN - ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ 2 1,73 (στον Stoiximan)
 
 Από την έδρα της ουραγού έχουν περάσει νικηφόρα ομάδες πολύ κατώτερες της πρωτοπόρου Σεντ πόλτεν και όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία θα αποτελέσει μεγάλη αυτοκτονία οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει πλην τις νίκης για τους φιλοξενούμενους. Η ουραγός είναι καθηλωμένη στην τελευτάια θέση με μόλις 3 νίκες σε σύνολο 26 αγώνων και εντός έδρας έχει βρει δίχτυα μόλις 8 φορές στα 12 εντός έδρας ματς που έχει δώσει. Με δυσκολία κερδίζει τις τελευταίες αγωνιστικές η Πόλτεν, ωστόσο η Λίντσερ παίζει εντός με την Λίφερινγκ την ίδια ώρα και η Βάκερ εκτός με την Κάπφενμπεργκ, δύο παιχνίδια που είναι σαφώς πιο δύσκολα από το δικό της. Με νίκη σήμερα επί της χειρότερης ομάδας της Λίγκας θα πάρει διαφορά λογικά και θα είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο.
 
του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags