Facebook Pixel Ο "αλμυρός" και ο πιο προσιτός
| 2016-06-07 09:17:00

Ο "αλμυρός" και ο πιο προσιτός

Ο "αλμυρός" και ο πιο προσιτός

Διαβάστε το τι συμβαίνει με τους δύο κύριους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και το τι μέλλει γενέσθαι στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας

Κατ` αρχάς, όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ λέγεται πως θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες που θα ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας και ίσως να χρειαστεί λίγο περισσότερη υπομονή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Από τις περιπτώσεις, πάντως, που εξετάζονται «ζεστά» από τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνες του Ζοσουέ και του Αντερλάν Σάντος, δύο αρκετά δύσκολες υποθέσεις και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες και τους ατζέντηδές τους.

Σύμφωνα με όσα έγραψε χθες η «AS», ο Αντερλάν Σάντος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Βαλένθια για την επόμενη σεζόν, όμως οι «νυχτερίδες» αξιώνουν 9 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου αμυντικού (που αποκτήθηκε βέβαια έναντι 3 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα).

Όσον αφορά τώρα τον Ζοσουέ, η Πόρτο είναι πάντα δύσκολη στις διαπραγματεύσεις και αυτό έγινε αντιληπτό την περσινή σεζόν με την περίπτωση του Ερνάνι. Τα πράγματα για τον Πορτογάλο εξτρέμ δείχνουν πιο εύκολα σε σχέση με την άλλη υπόθεση και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δείχνουν να παρακολουθούν διακριτικά τις όποιες εξελίξεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags