Facebook Pixel "Τσεκάρει" αριστερό μπακ από Ιταλία ο Παναθηναϊκός - Διαβάστε ποιος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-26 16:35:00

"Τσεκάρει" αριστερό μπακ από Ιταλία ο Παναθηναϊκός - Διαβάστε ποιος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τσεκάρει" αριστερό μπακ από Ιταλία ο Παναθηναϊκός - Διαβάστε ποιος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός φέρεται να είναι ο στόχος του Τριφυλλιού για την αριστερή πλευρά της άμυνας!

Μετά την παραμονή του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ για να κάνει δίδυμο με τον Σουηδό, αφού δεν υπολογίζει τον Διαμαντή Χουχούμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πράσινοι κινούνται έντονα για να κλείσουν  τον Γκάμπριελ Σίλβα, 26χρονο Βραζιλιάνο που ανήκει στην Ουντινέζε.

Μάλιστα, οι επαφές φέρονται να είναι αρκετά προχωρημένες, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διαμαντόπουλος, υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού,  βρίσκεται στο Μιλάνο για να συζητήσει με την πλευρά του παίκτη.

Ο Σίλβα πέρασε το δεύτερο μισό της περυσινή σεζόν ως δανεικός από την ιταλική ομάδα στη Γρανάδα καταγράφοντας 12 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στο πρώτο μισό είχε άλλες 5 εμφανίσεις στη Serie A.

Ο 26χρονος θεωρείται μπακ με επιθετικά στοιχεία, έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ενώ το transfermarkt ορίζει την χρηματιστηριακή του αξία στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρ' όλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στην Ουντινέζε, η οποία τον απέκτησε από τη Γρανάδα με 4 εκαοτμμύρια ευρώ, αλλά έκτοτε τον έχει παραχωρήσει τρεις φορές δανεικό, σε Κάρπι, Τζένοα και Γρανάδα.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SportDog νωρίτερα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ακόμα μια περίπτωση αριστερού μπακ που εξετάζεται και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τριφυλλιού, το όνομα του οποίου όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags