Facebook Pixel Είδαμε τη Γωγώ Μαστροκώστα με μαγιό και μείναμε... άφωνοι - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-08-21 14:39:00

Είδαμε τη Γωγώ Μαστροκώστα με μαγιό και μείναμε... άφωνοι - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Είδαμε τη Γωγώ Μαστροκώστα με μαγιό και μείναμε... άφωνοι - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)

Ανέβασε φώτο με μαγιό και την αποθεώσαν όλες και όλοι

Θα έρθει μια εποχή που θα λες σε πιτσιρικάδες το όνομα «Γωγώ Μαστροκώστα» και θα κοιτιούνται και δεν θα ξέρουν ποια είναι. Αυτή η εποχή, ευτυχώς, δεν έχει έρθει ακόμα. Ένας από τα 2-3 μεγαλύτερα sex symbols της χρυσής εποχής των περιοδίκων, που μέχρι τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα ήταν στην πρώτη γραμμή, παραμένει ακόμα και σήμερα στα 50+ της, μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Μάλιστα, η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως κάνει γυμναστική και διατροφή με στόχο να αφήσει στο παρελθόν τις εντυπωσιακές της καμπύλες και να είναι όσο πιο στεγνή γίνεται. Αυτό καταλαβαίνει κανείς από το σώμα της στις αναρτήσεις της στο Instagram. Μοιάζει πιο αδύνατη από ποτέ, πιο «στεγνή» και πιο μυώδης.

Και στην τελευταία της ανάρτηση με ολόσωμο, μαύρο μαγιό, η αποθέωση ήρθε αβασάνιστα. Η Σάσα Μπάστα της έγραψε «Μόνο εσύ, είδωλο» και δεν ήταν η μόνη.

Δυστυχώς, δεν έλειψαν και τα δήθεν καλά, αλλά στην πράξη δηλητηριώδη σχόλια που αναφέρονταν μειωτικά στην πιο αδυνατισμένη της εκδοχή. «Χάλια έγινε, αυτή ήταν γυναικάρα», «καλέ, πώς έγινε;», ήταν δύο σχόλια που έγιναν από γυναίκες και σίγουρα δεν περιποιούν τιμή σε αυτές που τα έγραψαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gogo Mastrokosta (@gogomastro)


Πηγή: intronews.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags