Facebook Pixel Σκάνδαλο στο Survivor με παράνομο ζευγάρι στη θάλασσα (Vid)
Life
| 2024-04-19 09:00:00

Σκάνδαλο στο Survivor με παράνομο ζευγάρι - Τους τσάκωσαν στη θάλασσα (Vid)

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Survivor με παράνομο ζευγάρι - Τους τσάκωσαν στη θάλασσα (Vid)

Η κοπέλα έχει σχέση εκτός παιχνιδιού, όμως συμπαίκτης της την κάρφωσε για όσα έκανε μέσα στο νερό και αποκάλυψε πως σύντομα θα χρειαστεί την καλύβα!

Στο φετινό Survivor μπορεί η παραγωγή να προσπάθησε να στρέψει την προσοχή των τηλεθεατών αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο δεν έλειψαν οι έρωτες και τα… κρυφά ζευγαράκια.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν όσοι παίκτες επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και κάποιοι που βρίσκονται ακόμα εκεί και τολμούν να μιλήσουν On camera. Αυτό έκανε χθες ο Σταμάτης, ο οποίος έτυχε να πετύχει σε τρυφερές στιγμές μέσα στη θάλασσα τον Φάνη και τη Χρύσα.

Οι δυο τους δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ πως… τρέχει κάτι μεταξύ τους, η κοπέλα άλλωστε έξω από το ριάλιτι έχει και σχέση, όμως ο Σταμάτης τους «κάρφωσε» και τόνισε πως σύντομα θα χρειαστούν και την καλύβα!!!

Δείτε το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μαριλίνα Βακονδίου: «Ξέρω ότι έξω έχει αγόρι...»

Η Μαριλίνα Βακονδίου αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριλίνα Βακονδίου μίλησε στην εκπομπή «I love Σου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Είπα ότι είναι πολύ κοντά και κάνουν παρέα και ο Φάνης προστατεύει την Χρύσα. Δεν το είπα με κακή έννοια, τους αγαπώ πάρα πολύ. Το γεγονός ότι συγκρουστήκαμε λίγο πριν φύγω, δεν αλλάζει τη γνώμη μου. Το παιχνίδι σου αλλάζει πάρα πολύ το μυαλό, καίγεσαι και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Στην έξω ζωή και με την Χρύσα και με τον Φάνη θα έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους, απλά είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχουν κολλήσει σαν χαρακτήρες. Από όσο έχω συναναστραφεί την Χρύσα ξέρω ότι έχει αγόρι, οπότε δεν ήταν φλερτ αυτό» ανέφερε αρχικά η Μαριλίνα Βακονδίου.

«Σε κάποια φάση εγώ νομίζω πως είχα πέσει αρκετά γιατί δύο εβδομάδες δεν έφερνα με τίποτα νίκες. Ήμουν με αντιβίωση κι αυτό δεν έχει ειπωθεί προς τα έξω στον κόσμο. Είχαν ατροφήσει οι μύες των ποδιών μου και είχα πάθει μόλυνση στις πατούσες. Όταν άρχισα να επανέρχομαι και μπορούσα να δώσω το 100%, είπα ότι κάπου εκεί πρέπει να αποχωρήσω. Δεν ήθελα ο χαρακτήρας μου να ξεκινήσει να αλλοιώνεται» είπε η Μαριλίνα Βακονδίου για την αποχώρησή της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags