Facebook Pixel Ποια Ρεάλ; Ούτε με τη Χόφενχαϊμ δεν μπορεί η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-04 22:57:00

Ποια Ρεάλ; Ούτε με τη Χόφενχαϊμ δεν μπορεί η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια Ρεάλ; Ούτε με τη Χόφενχαϊμ δεν μπορεί η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν από τη Χόφενχαϊμ μετά από 20 αγώνες (1-0) και προβλημάτισαν ενόψει του προημιτελικού με τους Μαδριλένους! Εύκολα η Ντόρτμουντ το Αμβούργο (3-0)

Έπειτα από 20 σερί αγώνες χωρίς ήττα, η Μπάγερν "λύγισε" από την τρομερή Χόφενχαϊμ χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας χάρη ένα πολύ ωραίο γκολ του Κράμαριτς!

Οι Βαυαροί είχαν δυο τεράστιες ευκαιρίες με Χούμελς και Λεβαντόφσκι για να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, ωστόσο νωρίτερα θα μπορούσαν επίσης να έχουν δεχθεί κι άλλα γκολ αφού φανέρωσαν μεγάλες αδυναμίες στην άμυνα.

Και αν το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί, το θέμα είναι ότι οι Βαυαροί έδειξαν πολύ προβληματική εικόνα και δεν θα έχουν μεγάλη τύχη κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (18 Απριλίου) εάν δεν βελτιωθούν. Όσο για τη Χόφενχαϊμ, έκανε άλμα Για να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού διατηρήθηκε στην 3η θέση, έναν βαθμό πάνω από τη Ντόρτμουντ!

Οι Βεστφαλοί, από την πλευρά τους, έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι για τα προημιτελικά σε σχέση με την Μπάγερν (παίζουν με τη Μονακό), καθώς επικράτησαν εύκολα 3-0 του Αμβούργου.

Aναλυτικά, τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ντόρτμουντ - Αμβούργο 3-0

(13’ Κάστρο, 81’ Καγκάβα, 92’ Ομπαμεγιάνγκ)

Κολωνία - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0

(52’ Γιόγιτς)

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου 1-0

(21’ Κράμαριτς)

Βέρντερ Βρέμης - Σάλκε 3-0

(24΄Γκέμπρε Σελάσιε, 76’ πεν. Κρούζε, 80’ Έγκλεσταϊν)


 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags