Facebook Pixel Νίκος Παππάς: "Βόμβα" μεγατόνων από το πουθενά: Πρόταση Τσίπρα στον Παππά για Δήμαρχος Αθηνών!
| 2023-01-07 08:35:00

"Βόμβα" μεγατόνων από το πουθενά: Πρόταση Τσίπρα στον Νίκο Παππά για Δήμαρχος Αθηνών!

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων από το πουθενά: Πρόταση Τσίπρα στον Νίκο Παππά για Δήμαρχος Αθηνών!

Ποια θα είναι η απάντηση του άσου του Παναθηναϊκού προς τον Αλέξη Τσίπρα; Διαβάστε το ρεπορτάζ.

"Κεραυνός εν αιθρία" στο πολιτικό σκηνικό, αφού ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε ότι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, είναι ο Νίκος Παππάς!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρότασή του στον γκαρντ του Παναθηναϊκού πριν από περίπου έναν μήνα, προκειμένου να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια και να κατέβει στην πολιτική απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη ως υποψήφιος για το πόστο του Δημάρχου στην Αθήνα.

Ο Παππάς, που ως γνωστόν έχει έντονη κοινωνική δράση, ζήτησε λίγο χρόνο από τον κ. Τσίπρα για να σκεφτεί την πρότασή του, με την απάντησή, πάντως, να φαίνεται ότι θα είναι θετική.

Μάλιστα, ο 32χρονος άσος φέρεται να έχει ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει ο ίδιος την υποψηφιότητά του και μετά να δηλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του Παππά, απευθύνεται σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, που θα μπορέσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, βοηθώντας τον να διεκδικήσει την δημαρχία από τον Κώστα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Σενάρια ότι υπογράφει αλλού - Ο πρώτος που "τελειώνει";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags