Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 1-1 σε ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-04-17 22:57:00

Ο ΠΑΟ έβγαλε μαχητική ψυχή με τον Ολυμπιακό για το 1-1 σε ματσάρα! (Vid)

Sportdog Team
Ο ΠΑΟ έβγαλε μαχητική ψυχή με τον Ολυμπιακό για το 1-1 σε ματσάρα! (Vid)

Οι Πράσινες πήραν το μεγάλο ματς, το οποίο πήγε στην παράταση με τις Ερυθρόλευκες να χάνουν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε να χάνει και με διψήφια διαφορά μες στο παιχνίδι, αλλά μπόρεσε με τη βοήθεια του κατάμεστου "Παύλος Γιαννακόπουλος" να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί να το πάρει με 68-65 για το 1-1 στη σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό!

Στο πρώτο δεκάλεπτο αμφότερες οι ομάδες έψαχναν ρυθμό και η ομάδα του Θάνου Νίκλα είχε το προβάδισμα και έκλεισε την περίοδο με 15-20. Η Τόμπι ήταν εξαιρετική για τις Πειραιώτισσες και δημιούργησε σοβαρούς μπελάδες στην Πράσινη άμυνα, όμως η Παυλοπούλου κουβάλησε τις γηπεδούχες οι οποίες δεν είχαν την Σταμολάμπρου στο ντέρμπι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 30-33 χάρη σε πόντους της Κατερίνας Σωτηρίου.

Ο Ολυμπιακός ήθελε το διπλό, ώστε να αποκτήσει γερό αβαντάζ στη μάχη για τον τίτλο και οι Ελληνίδες της ομάδας βγήκαν μπροστά. Οι Σπυριδοπούλου και Νικολοπούλου ήταν φοβερές στην τρίτη περίοδο και στο φινάλε αυτής το σκορ έγραψε 44-52. Εκεί μίλησε ο... Τάφος του Ινδού, ο κόσμος του Παναθηναϊκού και η τρομερή άμυνα της κόουτς Καπογιάννη, με την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση και το σκορ να διαμορφώνεται σε 60-60.

Στην παράταση η Αλέιν το πήρε προσωπικά και οδήγησε τον ΠΑΟ στην πολυπόθητη νίκη ενώ οι Χριστινάκη και την Νικολοπούλου αστόχησαν σε σουτ για την εκ νέου ισοπαλία, με τη σειρά να είναι 1-1 λόγω του τελικού 68-65.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 30-33, 44-52, 60-60, 68-65 (παράταση).

Δείτε τα στιγμιότυπα και βίντεο από τον αγώνα:

 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags