Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "4αρι" με σουτ από το ΝΒΑ για ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον
Μπάσκετ
| 2022-08-25 20:00:00

"4αρι" με σουτ από το ΝΒΑ για ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον

του Pick n' Scroll
"4αρι" με σουτ από το ΝΒΑ για ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον

Ο Σέρβος κόουτς ψάχνει πλέον στην αγορά της Αμερικής για μεταγραφή! Ποιο είναι το πλάνο του Τριφυλλιού για τον παίκτη που λείπει από το πράσινο ρόστερ, οι επιλογές από την Αμερική και το νέο όνομα που εξετάζουν στο ΟΑΚΑ. Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Μπέικον;

Μία μεγάλη εκκρεμότητα έχει απομείνει για να κλείσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και αυτό θα είναι το «4άρι», που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι συνεργάτες του το παλεύουν καθημερινώς ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, η αγορά, ωστόσο, είναι πολύ στεγνή και οι ποιοτικές επιλογές είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, ο Κρις Σίνγκλετον θα ήταν η ιδανικότερη λύση για αυτό, που έχει φτιάξει ως τώρα ο Παναθηναϊκός, αλλά ο πρώην πάουερ-φόργουορντ της Εφές δεν είναι προσβάσιμος. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το υψηλό του κασέ.

Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη από την Ευρώπη, τότε το πλέον πιθανό είναι ότι ο εκλεκτός του Σέρβου προπονητή θα είναι κατευθείαν από την Αμερική. Ηδη γράφτηκαν κάποια ονόματα, όπως του Τζέικ Λέιμαν, που έπαιζε στην Μινεζότα και στο Πόρτλαντ.

Υπάρχουν, όμως, στο συρτάρι του Ράντονιτς και άλλες 2-3 περιπτώσεις, που εξετάζονται λεπτομερώς. Πρόκειται για παίκτες, που το όνομά τους δεν το έχει δει το φως της δημοσιότητας. Προφανώς θα είναι πάουερ-φόργουορντ από το θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, που παράλληλα είχαν και μικρή συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σαν τον Γκάρι Κλαρκ, που έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες του ΝΒΑ από το 2018 και πέρυσι αγωνίστηκε στους Πέλικανς, καθώς και στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πρόκειται για παίκτη με αξιόλογο μακρινό σουτ.

Περίπτωση Μπέικον, που συζητάει πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν φαίνεται να υπάρχει. Παρεμπιμπόντως ο Μπέικον περιμένει να βρει πρόταση για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Επίσης δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό περίπτωση να ασχοληθεί με τον Ντανίλο Μπαρτέλ, που ήταν στην Φενέρ.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν κάτι πολύ καλύτερο, αν και για την θέση «4» τα περισσότερα τα ποντάρουν στον Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος από τις πρώτες ώρες που έχει έρθει στην Αθήνα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την δυνατή του προσωπικότητα.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Ιτούδη στη 12αδα - "Κόβει" τον παίκτη που ξεχώρισε στην Εθνική - Ανατροπή με Παπαγιάννη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags