Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης: "Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για την κορυφή"
Μπάσκετ
| 2024-03-28 06:00:00

Μήνυμα Αγραβάνη στους haters! "Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για να σε ξαναφέρουν στην κορυφή"

Sportdog Team
Μήνυμα Αγραβάνη στους haters! "Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για να σε ξαναφέρουν στην κορυφή"

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας μίλησε για την κριτική που δέχεται και "ύμνησε" τον Βασίλη Σπανούλη.

Συνέντευξη στη Stoiximan έδωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης και αποκάλυψε γιατί πήγε στην ΑΕΚ Betsson. «Η επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της από την στιγμή που τραυματίστηκα μου άρεσε που έδειξαν το ενδιαφέρον τους έπαιξε ρόλο», ανέφερε.

Στο πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια απάντησε πως «... είναι καύσιμο και παραπάνω κίνητρογια να επανέλθεις στην κορυφή», αλλά ομολόγησε πως υπάρχουν δηλώσεις και πράξεις που ήθελε να έχει αποφύγει στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε Ζούρο, Γιατρά και Σπανούλη διάλεξε τον τελευταίο γιατί «το mentality που έχει δεν το έχει κανένας», αλλά ξεχώρισε από τον καριέρα του τον «... κόουτς Σφαιρόπουλο. Με καθιέρωσε στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά πάντα με αγαπούσε και με έριχνε στα βαθιά».

Τέλος, για τον ποιον συμπαίκτη του δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει, είπε: «Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άμα τσαντιστεί περνά πάνω από τρεις και καρφώνει».

Δείτε το βίντεο:

@stoiximan_gr  "Καύσιμο για να επανέλθω στην κορυφή τα αρνητικά σχόλια"  "Υπάρχουν δηλώσεις που δεν θα είχα κάνει στο παρελθόν"  Αποθέωση για Σπανούλη και Αντετοκούνμπο  Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο πρώτο μέρος του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags