Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας"
Μπάσκετ
| 2024-04-15 23:09:00

Το χαίρεται ο Αταμάν: "Έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό" - Έστειλε μήνυμα στον Χουάντσο!

Sportdog Team
Το χαίρεται ο Αταμάν: "Έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό" - Έστειλε μήνυμα στον Χουάντσο!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και στάθηκε στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την επικράτηση της ομάδας του, στεκόμενος στη διαφορετική τακτική που ακολούθησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τακτικά κάναμε ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Χρησιμοποιήσαμε περισσότερο τον Μήτογλου στο ‘5’, γιατί είχαμε πρόβλημα με τον Φαλ σε προηγούμενα παιχνίδια και θέλαμε να τον τραβήξουμε μακριά από το καλάθι. Επίσης βάλαμε τον Λεσόρ όταν ήταν στο παρκέ ο Ράιτ για να του επιτεθεί. Αυτό δούλεψε, όπως και με τον Παπαπέτρου που πόσταρε.

Αμυντικά κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά ο Ολυμπιακός που είναι ομάδα με πειθαρχία και δεν τα παρατά επέστρεφε. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά με ηρεμία σχεδιάσαμε καλά την επίθεσή μας και πήραμε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για μας. Έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Για την εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ελπίζω να συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια προσφέρει πολλά, παίζει δυνατά στην άμυνα και έχει βοηθήσει στην επίθεση παίζοντας έξυπνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μήτογλου στο ‘5’. Μπορώ να πω ότι και ο Βιλντόσα, παρότι έχασε κάποια σουτ, είχε 4 ασίστ και ήταν θετικός για μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags