Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απίστευτο ξέσπασμα κατά Μπαρτζώκα (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-17 05:10:00

Γιαννακόπουλος κατά Μπαρτζώκα: "Θα σε στείλω ξανά στο πάρκινγκ, αυτό το ανθρωπάκι..." (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος κατά Μπαρτζώκα: "Θα σε στείλω ξανά στο πάρκινγκ, αυτό το ανθρωπάκι..." (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Δριμύτατη επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικράτησε του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη συμπεριφορά του, με τον ισχυρό άνδρα της Πράσινης ΚΑΕ να εξαπολύει επίθεση προς τον προπονητή των Πειραιωτών!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Και για όσους μου λέτε για μένα και για αυτό που έχω κάνει στο παρελθόν για ακόμη μια φορά: πρώτον έχω τιμωρηθεί πάρα πολλές φορές, πλρώνοντας ατελείωτα χρήματα, μη μπορώντας να πάω στο γήπεδο, ‘εχοντας ξεφτιλιστεί δημοσίσως γιατί έκανα λάθη. Ζήτησα ενα δισ. φορές δημόδια συγγνώμη, το κάνω και πράξη.

Αυτό λοιπόν το ανθρωπάκι θα το τιμωρήσει κανένας; Γιατί ξέρετε γίνεστε συνυπεύθυνοι, από τον πρωθυπουργό, από τον Υπουργό, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, από τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ. Κανένας σας ρε 'σείς; Όλοι τόσο ξεφτίλες είστε; Υποτίθεται ότι γίνεται εθνική προσπάθεια κατά της βίας. Αυτό το γελοίο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκδίκηση" Σλούκα από... Παπανικολάου - Ανατροπή με Χουάντσο στον ΠΑΟ, νέα δεδομένα για Χεζόνια

Θυμάστε τον κ. Δημητριάδη, τον κ. Αυγενάκη να κάνουν τεράστιο αγώνα για να βγει ο κ. Λιόλιος γιατί ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έκανε… Πιστέυω να είδατε τον αγώνα χθες. Τι έχετε να πείτε; Όλα εντάξει με την ΕΟΚ; Όλα εντάξει με τον Μπαρτζώκα, όλα είναι καλά; Αυτές θα είναι οι αποδόσεις των διαιτητών σε κάθε παιχνίδι; Μια φορά μπορεί να μην είναι καλή… Τρεις νίκες στις Ελλάδα και δύο νίκες ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό.

Ξέρετε εκεί στην ΕΟΚ, ε; Το να βλέπετε όλα τα βήματα που κάνει ο Παναθηναϊκός συνολικά, αν σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ πίστευα ότι θα αλλάξετε το μυαλό σας. Περίμενα να υπάρχουν αντιδράσεις. Πλέον πείστηκα… ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Σας ενδιαφέρει να εκδικηθείτε τον Παναθηναϊκό επειδή θεωρείτε ότι ο Βασιλακόπουλος και μπλα μπλα. Έπεσαν οι μάσκες».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε σταμάτησε εκεί και επιτέθηκε προσωπικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο αποκάλεσε "αρχικαραγκιόζη" και χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς!

Αναλυτικά όσα είπε για τον κόουτς Μπαρτζώκα:

«Περιμένουμε να μάθουμε τι θα κάνουν οι αρχές για τον αρχικαραγκιόζη που σε κάθε αγώνα προκαλεί υπό την ανοχή της ΕΟΚ. Μετρημένες δέκα ευκαιρίες να συμμορφωθείς με το καλό του αθλήματος σου δώσαμε, αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου… Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ!».

Και τέλος σχολίασε μια συζήτηση σε υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Σάββα Αρώνη, μετά το φινάλε του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως:

«Την επόμενη φορά να έρθεις να βρίσεις και να σπρώξεις εμένα αν έχεις τα αρχ…, όχι στον Αρώνη που υπηρετεί με σεβασμό το μπάσκετ 40 χρόνια γελοίε!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags