Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θαύματα με Γκριγκόνις-Μπέικον - Μεταγραφή Μήτογλου ή Σίνγκλετον - Άλλος αέρας με Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2022-12-17 23:41:00

Θαύματα με Γκριγκόνις-Μπέικον - Μεταγραφή Μήτογλου ή Σίνγκλετον - Άλλος αέρας με Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Θαύματα με Γκριγκόνις-Μπέικον - Μεταγραφή Μήτογλου ή Σίνγκλετον - Άλλος αέρας με Ολυμπιακό

Η επιστροφή Γκριγκόνις και η μεταγραφή στην front line. Πώς ο Λιθουανός γκαρντ θα αλλάξει την περιφέρεια του Τριφυλλιού, πώς θα ταιριάξει με τον φορμαρισμένο Μπέικον και τι παίκτης θα αποκτηθεί για τις θέσεις "4" και "5". Όλα ανοιχτά για Μήτογλου και Σίνγκλετον.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στις λεπτομέρειες δύο παιχνίδια, που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει: αυτά με την Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα. Αν τα είχε πάρει, τώρα θα ήταν καβάλα στο άλογο, στον δρόμο για την οκτάδα. Ακόμη και έτσι, όμως, έχει τύχη να πετύχει τον στόχο του και υπάρχουν αρκετοί λόγοι, που συνηγορούν σε αυτή την εκτίμηση.

Ο πρώτος είναι ότι η λογική λέει ότι όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Από κει και πέρα, μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στην δράση ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτό δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής στο παρκέ. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ τραυματίστηκε και έτσι εκτός των άλλων δεν ταίριαξε με τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος στο μεταξύ είχε πιάσει ΟΑΚΑ.

Ο Γκριγκόνις, λοιπόν, επιστρέφει σε λίγες μέρες και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα γίνουν θαύματα πλέον καθώς μάλιστα και ο Μπέικον είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Και επίσης δεν θα αργήσει η μέρα, που οι «πράσινοι» θα πάρουν έναν ακόμη ψηλό. Θα είναι αυτός ο Μήτογλου, ο Σίνγκλετον, κάποιος θα είναι. Σίγουρα θα είναι ποιοτικός και θα προσθέσει στον Ντέγιαν Ράντονιτς ένα ακόμη όπλο στη προσπάθεια για πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και για κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Ο Παπαγιάννης με τον Γκουντάιτις ήταν καλοί χθες στην Βαρκελώνη αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη, που να παίζει και στο «4» και στο «5». Στο «4» για να ξεκουράζει τον Ουίλιαμς και στο «5» για να μαρκάρει παίκτες, που δεν μπορεί ούτε ο Παπαγιάννης ούτε ο Γκουντάιτις.

Μπροστά για τον Παναθηναϊκό υπάρχει το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Εφές. Το μεγάλο, όμως, ματς είναι της 30ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αν κατακτηθεί, οι «πράσινοι» θα μπουν με άλλον αέρα στο 2023. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και καταλαβαίνει κανείς τι ντέρμπι περιμένει όλο τον κόσμο, λίγο πριν το 2022 αποτελέσει παρελθόν.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άοσμος, άχρωμος, άγευστος - Το γύρισαν Γκουντάιτις, Μπέικον - Φέρνει… Κουμάτζε ή Γκιλέσπι ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags