Γκόραν Ντράγκιτς: Έτοιμος να ρίξει αυλαία στην καριέρα του είναι ο Σλοβένος γκαρντ, που στις 24 Αυγούστου θα δώσει στη Λουμπλιάνα ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι με καλεσμένους τους Γιάννη Αντετοκούμπο, Νίκολα Γιόκιτς, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Στιβ Νας, Νίκολα Βούτσεβιτς, Στιβ Κερ και Μαρκ Γκασόλ!

Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε στα χέρια του το καλοκαίρι, προτού πάρει την απόφαση να σταματήσει αποκαλύπτοντας πως ο Παναθηναϊκός, η Αρμάνι, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελαν να τον αποκτήσουν.

«Θα είμαι ειλικρινής. Είχε προτάσεις από την Ευρώπη, από τη Μιλάνο, τη Μαδρίτη, τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα. Δεν ήθελα ποτέ να παίξω την τελευταία σεζόν μου στην Ευρώπη. Δεν ήθελα να είμαι έναν χρόνο χωρίς τα παιδιά μου, τα οποία μένουν στις ΗΠΑ. Η μόνη μου επιλογή ήταν το Μαϊάμι, με το οποίο είχε συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν κάποια trade και έτσι δεν συνέβη. Είχαν αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο.

Όλο αυτό το διάστημα ήμουν στο σπίτι και έκανα καθημερινές προπονήσεις. Ακόμα και τώρα. Όμως τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα τώρα. Τα πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα και συνειδητοποίησα πόσο χρόνο έχω χάσει στην καριέρα μου. Αυτός είναι πιο βασικός λόγος για τον οποίο αποσύρθηκα. Είναι και το ζήτημα της υγείας. Το γόνατό μου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», είπε ο Γκόραν Ντράγκιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλεψη Ντέμη για τον πρωταθλητή - "Τα είχαμε πει για Φορτούνη" - Ατάκες για Ποντένσε και Καρβαλιάλ (Vid)