Facebook Pixel Άνω-κάτω ο ΠΑΟ με Χεζόνια- Ποιον διώχνει ο Αταμάν και χτυπάει ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2024-03-19 10:00:00

Άνω-κάτω ο ΠΑΟ με... Χεζόνια - Διώχνει παίκτη ο Αταμάν, τον χτυπάει ο Ολυμπιακός - "Καψούρα" Μπαρτζώκα!

του Νίκου Στεργίου

Ο Τούρκος δεν τον πιστεύει, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες. Ο Έλληνας κόουτς στο ΣΕΦ θα τον ήθελε στο ρόστερ και ελπίζει οι Πράσινοι να τον αφήσουν ελεύθερο, ώστε να κινηθεί άμεσα και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα...

Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να κηνυγά το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της Euroleague έχοντας βάσιμες ελπίδες να το εξασφαλίσει. Οι Πράσινοι δεν έκρυψαν ποτέ κατά τη διάρκεια της σεζόν τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουν φέτος και τώρα βλέπουν πως ο στόχος της συμμετοχής στο Final 4 κάθε άλλο παρά ανέφικτος είναι.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί ο Εργκίν Αταμάν με τις μεταγραφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι διοικούντες δεν κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να ονειρεύονται την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια, για τον οποίο η σχετική φημολογία έχει... πάρει φωτιά. Άλλωστε, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, πλέον το λέει ακόμα και ο ίδιος!

Τα ρεπορτάζ γύρω από τον Κροάτη είναι ουκ ολίγα και πολλά από αυτά τον "στέλνουν" στον Παναθηναϊκό. Πάντως, φαντάζει πλέον ως το πιθανότερο σενάριο ο Χεζόνια να αποχαιρετήσει τη Ρεάλ. Πολλοί θεωρούν ότι φαίνεται ακόμα και από τη γλώσσα του σώματος του Κροάτη φόργουορντ ότι πλέον είναι... αλλού. Η πρόσφατη απουσία του από τη φιέστα των Μαδριλένων για την κατάκτηση του Copa del Rey συζητήθηκε αρκετά, αν και τόσο ο ίδιος όσο και ο Σέρχιο Γιούλ φρόντισαν να διαψεύσουν τις φήμες, αναφέροντας ότι ο Χεζόνια απουσίασε ώστε να ξεκουραστεί λόγω ενοχλήσεων.

Η πιθανή έλευση του Χεζόνια πιθανότατα θα φέρει ανακατατάξεις στο "πράσινο" ρόστερ. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ακούγεται πως θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα την... πληρώσει, αφού φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Εργκίν Αταμάν. Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά για τον Έλληνα φόργουορντ τη φετινή σεζόν, με τον Τούρκο τεχνικό να του δίνει όλο και μικρότερο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός πόνταρε πολλά στον Μαντζούκα για το μέλλον, όμως δεν βλέπει τον Έλληνα παίκτη να παρουσιάζει την αγωνιστική πρόοδο που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Ίσως λοιπόν οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίσουν το καλοκαίρι, αφού ο 20χρονος άσος μοιάζει να μη χωρά στα πλάνα του Αταμάν. Οι Πράσινοι θα ήθελαν πιθανότατα να τον δώσουν δανεικό, αλλά θα πρέπει πρώτα να τον ανανεώσουν για να γίνει αυτό, αφού θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η υπόθεση ωστόσο γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και... ιντριγκαδόρικη αν λάβουμε υπ' όψιν τις φήμες που υπάρχουν περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Λευτέρη Μαντζούκα!

Εδώ και καιρό λέγεται πως ο παίκτης βρίσκεται στα "ραντάρ" των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι αναζητούν παίκτες για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού στο ρόστερ τους. Δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν τον Μαντζούκα, θεωρώντας πως αξίζει άλλη μία ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο άσχετα αν δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει στον φετινό Παναθηναϊκό. Στο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το ίδιο με παίκτες όπως ο Χαραλαμπόπουλος, ο Κόνιαρης και ο Λούντζης, με τον δεύτερο να βρίσκεται μέχρι και σήμερα στο ρόστερ όντας ένας χρήσιμος ρολίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετσάρσκι και Τολιόπουλος στη λίστα Αταμάν - Απόφαση για Παπαγιάννη - Πρώην του Ολυμπιακού για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags