Facebook Pixel Παρτιζάν - Ολυμπιακός: Τρομερή ατάκα Μπαρτζώκα για Παρτιζάν
Μπάσκετ
| 2024-03-27 14:55:00

Τρομερή ατάκα Μπαρτζώκα για Παρτιζάν - "Μου μετέφεραν ότι είναι περίεργη κατάσταση"

Sportdog Team

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Παρτιζάν στη Stark Arena (28/3, 21:30).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δύσκολο έργο για την 32η αγωνιστική της Euroleague και μίλησε για το ματς κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη σερβική πρωτεύουσα:

«Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η έδρα της Παρτιζάν είναι ιδιαίτερα "καυτή", χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση για τους παίκτες ώστε να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δυο ιδιαίτερη. Γι' αυτούς μάλλον ίσως λίγο περισσότερη. Αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε εκεί και να μείνουμε στο πλάνο».

Μιλάμε για τους ίδιους παίκτες και προπονητές. Η διαφορά έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο εκεί. Εγώ πέρσι ήμουν ασθενής, είχα Covid και δεν είχα πάει, το είδα από την τηλεόραση αλλά μου μετέφεραν οι παίκτες και συνεργάτες μου ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση, δεν ακούς δίπλα τι γίνεται... Είναι έντονη για τον αντίπαλο. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι, οι τραυματίες να μπαίνουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι, και να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags