Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Ο Ναν έκανε πολλά λάθη, όμως έβαλε το buzzer beater"
Μπάσκετ
| 2024-03-29 23:58:00

Το περίμενε ο Αταμάν: "Το buzzer beater του Ναν είναι συνηθισμένο, γιατί είναι σκόρερ"

Sportdog Team

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την τεράστια νίκη της ομάδας του στην Μπολόνια και αναφέρθηκε στον Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός πήρε "ονειρικό" διπλό στην Ιταλία νικώντας τη Βίρτους Μπολόνια και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά το φανταστικό πρώτο ημίχρονο που κάναμε δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές, με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Η Βίρτους βρήκε τον ρυθμό που ήθελε και μπορεί να πάρει εύκολα μέσα στην έδρα της, βρήκε τα σουτ που χρειαζόταν με τον Μπελινέλι τον οποίο δεν καταφέραμε να σταματήσουμε.

Κάναμε γενικά πολλά λάθη, αλλά στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και στο τέλος ο Ναν βρήκε σκορ. Μπορούσε να βρει νωρίτερα τρόπους για να σκοράρει αλλά έκανε πολλά λάθη (σ.σ. ο Ναν), όμως στο τέλος έβαλε το buzzer γιατί είναι ένας σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία: Δεν χάνει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ, άσχημα νέα για Ολυμπιακό - Οι πιθανοί αντίπαλοί τους στα πλέι οφ

Δύο ακόμη τελευταία παιχνίδια για τη regular season και πρέπει να προστατέψουμε τη θέση μας. Όπως είπα χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά πήραμε επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σκοράραμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο μείναμε χαμηλά. Ήταν χαμηλά για εμάς, όμως βρήκαμε τον τρόπο στο τέλος».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τούρκος τεχνικός πρόσθεσε:

«Παίξαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα μέχρι να βρούμε το ελεύθερο σουτ και σκοράραμε 51 πόντους. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Χάσαμε ελεύθερα σουτ, σταματήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και δεν βρήκαμε ελεύθερα σουτ.

Στα πικ εν ρολ με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου δεν βρήκαμε πόντους και στην τελευταία περίοδο δώσαμε αυτοπεποίθηση στη Βίρτους ότι μπορεί να γυρίσει στο ματς. Ο Μπελινέλι είναι ένας παίκτης που βγαίνει από τα σκριν και ο Σενγκέλια έβαλε τρίποντα, που δεν είναι σουτ που τα συνηθίζει και επέστρεψαν.

Τελικά διαχειριστήκαμε καλά την τελευταία άμυνα και μετά με το buzzer beater του Ναν, που είναι ένας σκόρερ και είναι κάτι συνηθισμένο ότι έβαλε αυτό το καλάθι, αλλά για μένα δεν είναι συνηθισμένο ότι έχασε κατοχές στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη και στις 2 τελευταίες αγωνιστικές θέλουμε τις νίκες για να προστατεύσουμε την 2η θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags