Facebook Pixel Ο Μίσιτς απάντησε για την επιστροφή στην Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-18 16:02:00

Ο Μίσιτς απάντησε για την επιστροφή στην Euroleague! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Σέρβος γκαρντ συνεχίζει την καριέρα του στο NBA και ρωτήθηκε για την Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλιε Μίσιτς δεν θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν είναι σίγουρος στους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο Σέρβος γκαρντ έχει επιτέλους μια πραγματική ευκαιρία στο NBA και τώρα δεν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε τη σεζόν του NBA πριν από τα πλέι οφ και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να παίξει για τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα πέρυσι λόγω προετοιμασίας για να πάει στο ΝΒΑ και την τρέχουσα σεζόν έπαιξε σε δύο συλλόγους. Δεν είχε πραγματική ευκαιρία στην Οκλαχόμα, ενώ στη Σάρλοτ έδειξε ότι ανήκει στο ΝΒΑ. Τώρα περιμένει να δει αν θα μείνει στο ίδιο μέρος του χρόνου. 

"Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές τους επόμενους δύο μήνες. Δεν είμαι κάποιος που ζει στα σύννεφα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Νομίζω ότι θα είναι υπέροχο για μένα αν μείνω εδώ γιατί έχω κάνει ήδη κάποια σύνδεση με τους ανθρώπους εδώ, αλλά με ή χωρίς αυτούς, κατάλαβα ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μείνεις στο NBA, κανείς δεν παίζει εδώ τυχαία», είπε ο Μίσιτς και συνέχισε: «Το ΝΒΑ μου δίνει κίνητρο γιατί πιστεύω ότι έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο στην Ευρώπη που μου είναι δύσκολο να παρακινήσω τον εαυτό μου. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, αλλά ήταν δύσκολο για μένα να βρω επιπλέον κίνητρο όπως τώρα. Επίσης, αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικά ταλαντούχοι, δυνατοί παίκτες και θα δουλέψω πραγματικά σε αυτό, ελπίζω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags