Facebook Pixel Νέα επένδυση Γιαννακόπουλου: Πουαριέ και αντι-Βιλντόζα
Μπάσκετ
| 2024-04-18 21:21:00

Νέα επένδυση Γιαννακόπουλου: Πουαριέ, αντι-Βιλντόζα… Βεζένκοφ και έκπληξη!

του Pick n' Scroll

Συμφωνία με Αταμάν για δύο κορυφαία γκαρντ, ο Χεζόνια και η περίπτωση του Κλάιμπερν. Γιατί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, παραμένει στην πράσινη λίστα;

Ο Παναθηναϊκός είναι στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την συσπείρωση του κόσμου του. Δεν γίνεται ο λόγος για τα δύο πρώτα παιχνίδια με την Μακάμπι, όπου τα εισιτήρια έγιναν καπνός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν το φυσιολογικό και το αναμενόμενο. Ο λόγος γίνεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρασκευής με το Περιστέρι, για το οποίο έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Και μιλάμε για έναν αγώνα, που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι «πράσινοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού την Δευτέρα, που μας πέρασε.

Ο κόσμος είναι, λοιπόν, πάρα πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και η ομάδα τον ανταμείβει με εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ολοι βέβαια στο τέλος θέλουν να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Και όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν το καλοκαίρι ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας. Κάτι, που θα γίνει αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη φροντίσει σχετικά.

Ο πρώτος και βασικός στόχος είναι να μείνει ο Κέντρικ Ναν. Αν αυτό γίνει εφικτό, όλα θα είναι εύκολα μετά για τους «πράσινους». Θα αποκτηθεί ένας ακόμη ψηλός, ένας γκαρντ στη θέση του Βιλντόζα και ο Χεζόνια ή ένα άλλο «3-4άρι». Ή ένας παίκτης σαν τον Κλάιμπερν της Εφές. Να είναι «3» δηλαδή αλλά να μπορεί και να ποστάρει.

Για γκαρντ ο Παναθηναϊκός θέλει κάτι καλύτερο από τον Ντόρσεϊ, που ακούγεται, και για ψηλό ο Πουαριέ μοιάζει η καλύτερη λύση, γιατί του Ταβάρες θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Πάντως, ο Γιαννακόπουλος δεν θα μείνει αδιάφορος αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Παρότι σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί.

Δεν θα μείνει αδιάφορο το «τριφύλλι» και αν ο Βασίλιε Μίσιτς πάρει τον δρόμο της επιστροφής από το ΝΒΑ. Εκεί μάλιστα θα μπει πιο δυναμικά καθώς ίσως και να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Σέρβου σούπερ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σλούκας - Δεν ήθελε το ματς ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags