Facebook Pixel Κέντρικ Ναν: Τον αποθέωσε ο κόουτς των Λος Άντζελες Λέικερς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2024-04-02 17:55:00

Άρχισαν οι "σειρήνες" για Ναν! Κορυφαίος κόουτς του NBA τον αποθέωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άρχισαν οι "σειρήνες" για Ναν! Κορυφαίος κόουτς του NBA τον αποθέωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού έχει κάνει την Ευρώπη να... παραληρεί και τοπ προπονητής ομάδας του NBA τον αποθέωσε.

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, μίλησε για τον Κέντρικ Ναν σε ερώτηση του Τόλη Κοτζιά και δήλωσε χαρούμενος για όσα κάνει στην Ευρώπη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακούω ότι παίζει εξαιρετικά. Δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι, αλλά είναι τρομερό, χαίρομαι για αυτόν. Ξέρω ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά εδώ, η πρώτη του χρονιά, που φόρεσε την εμφάνιση των Λέικερς, προσπαθούσε να κατανοήσει το προπονητικό σύστημα πριν γίνει ανταλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βιλντόζα μιλάει πρώτη φορά για το συμβόλαιό του και αποεθώνει Σλούκα: "Θαυμάζω σε αυτόν ότι…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σημαντικότερο, όμως, για αυτόν είναι ότι ανακτά την αυτοπεποίθησή του και την ικανότητά του να επιδρά στο παιχνίδι. Και ακούγεται ότι το κάνει αυτό. Η Ευρωλίγκα είναι σκληρή. Έπαιξα στην Ισπανία, στην ACB, οπότε ξέρω πόσο απαιτητικό μπορεί να γίνει το να βγαίνεις εκεί έξω και να κάνεις φοβερά πράγματα για την ομάδα. Χαίρομαι για αυτόν, πραγματικά χαίρομαι».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags