Facebook Pixel Κανονικά η μετάδοση του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-05 16:00:00

Κανονικά η μετάδοση του Παναθηναϊκού!

Κανονικά η μετάδοση του Παναθηναϊκού!

Ανακούφιση στους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς ανακοινώθηκε πως θα υπάρχει κανονική μετάδοση του αγώνα εναντίον της Σταντάρ Λιέγης, παρά την 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Όπως ανακοίνωε η ΠΟΕΣΥ η τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση του Παναθηναϊκός-Σταντάρ θα επιτραπεί κατ' εξαίρεση από τον OTE TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) ανταποκρινόμενο στο αίτημα συναδέλφων, αλλά και του φίλαθλου κοινού, επιτρέπει κατ’ εξαίρεση –παρά την κηρυχθείσα 24ωρη απεργία– την τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση του αποψινού ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού-Σταντάρ Λιέγης για την προκριματική φάση του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα παρακαλούμε να υπάρχει σχετικό τρέιλερ, στο οποίο θα αναφέρεται η κατ’ εξαίρεση άδεια καθώς επίσης και ότι: «Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αγωνίζονται κατά της δημιουργίας ολιγοπωλίων και αντιτίθενται στη χειραγώγηση της Ενημέρωσης. Για το λόγο αυτόν ζητούν να αποσύρει η Κυβέρνηση αμέσως το υπό ψήφιση νομοσχέδιο».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags